net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το εικονιζόμενο California μεταμορφώθηκε σε café racer, στα χέρια του Γερμανού Axel Budde.

Η πρώτη επέμβαση αφορούσε στην απώλεια του περιττού βάρους και η μοτοσικλέτα έχασε τρία κιλά.

Η χωρητικότητα του κινητήρα αυξήθηκε στα 850 κ.εκ. και η ισχύς του στους 76 ίππους.

Σχεδόν τα πάντα πάνω στο California της Kaffeemaschine είναι χειροποίητα ή προσαρμοσμένα στην αισθητική του.

Moto Guzzi T3 California της Kaffeemaschine

Το πανέμορφο café racer που βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν ένα συνηθισμένο Moto Guzzi California, μέχρι που έπεσε στα χέρια του Axel Budde της Kaffeemaschine.

 

Η Kaffeemaschine είναι μια βελτιωτική εταιρεία από τη Γερμανία, η οποία μετατρέπει μοτοσικλέτες σε café racers κατά παραγγελία. Το συγκεκριμένο California μετατράπηκε για λογαριασμό ενός Aγγλου πελάτη και πραγματικά μοιάζει αγνώριστο.

Το πρώτο καθήκον του βελτιωτή ήταν να μειώσει το βάρος του. Τα περιττά μέρη αφαιρέθηκαν και το California έχασε 3 κιλά, ζυγίζοντας πλέον 181. Έπειτα, σειρά είχε ο κινητήρας, ο οποίος αύξησε τη χωρητικότητά του στα 850 κ.εκ. και την ισχύ του στους 76 ίππους.

Επιπλέον, όλα τα νέα κομμάτια πάνω στο California είναι χειροποίητα και κατασκευάστηκαν από τον ίδιο τον Budde. Ακόμη και τα aftermarket ανταλλακτικά τροποποιήθηκαν, ώστε να ταιριάζουν με το συνολικό χαρακτήρα του California, ενώ και τα ηλεκτρικά του προσαρμόστηκαν στο μίνιμαλ χαρακτήρα του café racer.

Όσο για την αισθητική της μοτοσικλέτας, τα λόγια μάλλον είναι περιττά. Μέσα στην αφοπλιστική απλότητά του, το μεταμορφωμένο California αποτελεί μια πανέμορφη πρόταση, υιοθετώντας μια λογική, στην οποία δε μας έχουν συνηθίσει οι πάντα ορθολογιστές Γερμανοί.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ