net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το όριο ταχύτητας είναι ανάμεσα στο hor tej και το haner. Αμα δεις και goli στο κοντέρ σου είσαι για αυτόφωρο.

Μόνο στην Ινδία

Τώρα που το customizing είναι της μοδός και ο πασαένας την έχει δει Roland Sands της γειτονιάς σας, πρέπει να πάμε στην Ινδία για να βρούμε τον αληθινό μάστορα του είδους. Γατάκια...

 
Λοιπόν, δείτε για να μαθαίνετε. Υπάρχουν εκείνες οι "καστομιές" που έγιναν για να τις βλέπουν οι άλλοι και να ζηλεύουν. Υπάρχουν όμως και αυτές οι ψαγμένες, οι προσωπικές, αυτές που κανείς δε θα πάρει ποτέ είδηση αν δεν του τις δείξετε. Αυτές που φτιάχτηκαν για τα δικά σας μάτια μόνο, για να γουστάρετε κάθε φορά που κοιτάτε κατά κει.
Και πού κοιτάει συνέχεια ένας μοτοσικλετιστής; Στα όργανα της καλής του φυσικά. Ιδού λοιπόν ο κύριος της συγκεκριμένης Royal Enfield Bullet, ο οποίος καστομάρισε την εσωτερική πλάκα του κοντέρ του. Η αναφορά που συνοδεύει τη φωτογραφία λέει πως οι ενδείξεις αναγράφουν (στα ινδικά) από αριστερά προς τα δεξιά: Hauli, tej, hor tej, haner, tufaan, goli, fateh.

Μόνο μη μας ρωτήσετε τι σημαίνουν. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως το τελευταίο σημαίνει "νίκη". Όπως λέμε, μπράβο μεγάλε, το τερμάτισες το Enfield. Για όλα τα υπόλοιπα, όποιος ξέρει ας το μοιραστεί και μαζί μας να μας φύγει η απορία κι ο καημός.

Αλήθεια, το κλειδάκι το προσέξαμε;

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ