net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μοντέρνα και προσεγμένη αισθητική για το μαλαισιανό παπί με σπορτίφ στοιχεία για την κατηγορία.

Έρχεται το νέο παπί της Modenas

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε περισσότερα για το νέο Modenas.

Modenas: Νέο παπί αρχές Σεπτέμβρη

Τα συγκεκριμένα νέα ίσως να αφορούν και εμάς στο μέλλον με την μαλαισιανή εταιρία να παρουσιάζει ένα καινούριο παπί στις 8 Σεπτεμβρίου για την εγχώρια αγορά της. Ο κατασκοπικός φακός το έπιασε βέβαια νωρίτερα.

 

Από ό,τι καταλαβαίνουμε η παρουσίαση του νέου παπιού της Modenas δεν ήταν κάτι κρυφό για την εταιρία. Υπήρχαν ήδη γιγάντιες αφίσες τουλάχιστον από τον πρόσφατο γύρο του WSBK στη Μαλαισία στις αρχές Αυγούστου. Αυτές οι αφίσες έφεραν την την τεράστια επιγραφή «Έρχεται Σύντομα», το σλόγκαν «Το Πνεύμα της Απόδοσης», την υπάρχουσα σειρά παπιών της εταιρίας, ενώ φανέρωναν και ένα κομμάτι από το εμπρός μέρος του παπιού. Όπως βλέπετε και εσείς το μυστικό δεν έμεινε για πολύ έτσι αφού οι κατάσκοποι έκαναν για άλλη μια φορά τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να έχουμε μία ολόκληρη φωτογραφία από το νέο παπί της Modenas, το οποίο θα παρουσιαστεί τελικά επίσημα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Από αυτά που βλέπουμε το μοντέλο θα ονομάζεται CT115, ένα όνομα που λείπει αυτή τη στιγμή από την γκάμα της Modenas, ενώ η σχεδίασή του είναι ιδιαίτερα μοντέρνα και αιχμηρή. Η ποδιά έχει σχεδόν εξαλειφθεί, το σχετικά μεγάλων διαστάσεων εμπρός δισκόφρενο φέρει διπίστονη δαγκάνα, ενώ προσεγμένη μοιάζει να είναι η ποιότητα κατασκευής. Ρίξτε απλά μια ματιά στη σχεδίαση και των βάσεων για τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη. Στις 8 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε σίγουρα περισσότερα με το νέο παπί της Modenas να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πατήσει τις ρόδες του και επί ελληνικού εδάφους. Ίδωμεν.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ