LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Μοντέρνα και προσεγμένη αισθητική για το μαλαισιανό παπί με σπορτίφ στοιχεία για την κατηγορία.

Έρχεται το νέο παπί της Modenas

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε περισσότερα για το νέο Modenas.

Modenas: Νέο παπί αρχές Σεπτέμβρη

Τα συγκεκριμένα νέα ίσως να αφορούν και εμάς στο μέλλον με την μαλαισιανή εταιρία να παρουσιάζει ένα καινούριο παπί στις 8 Σεπτεμβρίου για την εγχώρια αγορά της. Ο κατασκοπικός φακός το έπιασε βέβαια νωρίτερα.

 

Από ό,τι καταλαβαίνουμε η παρουσίαση του νέου παπιού της Modenas δεν ήταν κάτι κρυφό για την εταιρία. Υπήρχαν ήδη γιγάντιες αφίσες τουλάχιστον από τον πρόσφατο γύρο του WSBK στη Μαλαισία στις αρχές Αυγούστου. Αυτές οι αφίσες έφεραν την την τεράστια επιγραφή «Έρχεται Σύντομα», το σλόγκαν «Το Πνεύμα της Απόδοσης», την υπάρχουσα σειρά παπιών της εταιρίας, ενώ φανέρωναν και ένα κομμάτι από το εμπρός μέρος του παπιού. Όπως βλέπετε και εσείς το μυστικό δεν έμεινε για πολύ έτσι αφού οι κατάσκοποι έκαναν για άλλη μια φορά τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να έχουμε μία ολόκληρη φωτογραφία από το νέο παπί της Modenas, το οποίο θα παρουσιαστεί τελικά επίσημα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Από αυτά που βλέπουμε το μοντέλο θα ονομάζεται CT115, ένα όνομα που λείπει αυτή τη στιγμή από την γκάμα της Modenas, ενώ η σχεδίασή του είναι ιδιαίτερα μοντέρνα και αιχμηρή. Η ποδιά έχει σχεδόν εξαλειφθεί, το σχετικά μεγάλων διαστάσεων εμπρός δισκόφρενο φέρει διπίστονη δαγκάνα, ενώ προσεγμένη μοιάζει να είναι η ποιότητα κατασκευής. Ρίξτε απλά μια ματιά στη σχεδίαση και των βάσεων για τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη. Στις 8 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε σίγουρα περισσότερα με το νέο παπί της Modenas να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πατήσει τις ρόδες του και επί ελληνικού εδάφους. Ίδωμεν.

 
Τελευταίες Ειδήσεις

Triumph Trident 660 2026 - Αποστολή Αλικάντε

Motoway Test Ride Event Θεσσαλονίκη: 6 ημέρες, 3 brands και δεκάδες μοτοσυκλέτες για δοκιμή

Θέλεις να πουλήσεις τη μοτοσυκλέτα σου; 5 χρυσοί κανόνες για την τέλεια συμφωνία

Ηλεκτρικά πατίνια στην Αθήνα: Οι οδηγοί που πιάστηκαν χωρίς κράνος σε δύο ημέρες

Μεταφορά σκύλου ή γάτας με μοτοσυκλέτα: Τι ισχύει στην Ελλάδα

Best Moto by LS2: 30 χρόνια θεσμός – Ψήφισε και κέρδισε ένα Zontes 368G και 100 δώρα εξοπλισμού

Γιατί υπάρχει το kill switch στη μοτοσυκλέτα αφού έχουμε ήδη κλειδί;

36.725 αλκοόλτεστ σε 5 ημέρες στην Αττική – Οι παραβάσεις και οι συλλήψεις

Yamaha XMAX 300: Με σπορ σχεδιασμό και νέα μειωμένη τιμή στα 6.490 ευρώ

Αερόσακος για αναβάτες από την Alpinestars – Τι πρέπει να ξέρεις

Honda CT125 Hunter Cub 2026: Η ιστορία του ασταμάτητου off-road Super Cub συνεχίζεται

Βρες εξουσιοδοτημένο συνεργείο

Αγόρασε νέα προϊόντα και ανταλλακτικά

περισσότερα »

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ