net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το MSF διαθέτει τέσσερις ομάδες μαθημάτων οδήγησης μοτοσικλέτας, σε ηχητική μορφή στο iTunes.

Μαθήματα μοτοσικλέτας στο iTunes

To MSF (Motorcycle Safety Foundation) προσφέρει τέσσερις ομάδες μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης, τα οποία είναι διαθέσιμα σε ηχητικό υλικό στο iTunes.

 

Χάρη σε αυτή την πρωτοβουλία, λοιπόν, οι αναβάτες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet τους τέσσερις ομάδες μαθημάτων από το iTunes.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ομάδες που αφορούν στα βασικά της μοτοσικλέτας όπως το κράτημα, το φρενάρισμα και η πρόσφυση (“An Adventure In Motorcycle Physics”), στις στρατηγικές οδήγησης στην άσφαλτο ("Dr. Ray’s Street Strategies”), στην οδήγηση σε γκρουπ ("Dr. Ray’s Guide To Group Riding") και στην επιστροφή στη μοτοσικλέτα, μετά από πολύμηνη ή πολυετή απουσία ("Dr. Ray’s Seasoned Rider"). Κάθε ομάδα αποτελείται από 20 ηχητικά μαθήματα.

H συγκεκριμένη σειρά μαθημάτων αποτελεί έναν μόνο τομέα της ψηφιακής δράσης του MSF, η οποία αποτελείται από ibooks και άλλων ειδών apps, τα οποία προτείνουν διαδρομές και άλλα tips ασφαλείας, μεταξύ άλλων. Το MSF, άλλωστε, είναι γνωστό για τη δράση του, όσον αφορά στην εκπαίδευση των μοτοσικλετιστών. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που χρηματοδοτείται από δωρεές των μελών της και από εταιρείες όπως η ΒΜW, η Honda, η Kawasaki, η Ducati, η Piaggio και άλλες.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ