net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κερδίστε τα νέα σας ελαστικά με την ευγενική χορηγία της Michelin!

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ελαστικά Michelin και πλούσια δώρα!

Κάντε like και share στον νέο μας διαγωνισμό και διεκδικήστε ένα σετ ελαστικών για τη μοτοσικλέτα σας και άλλα πλούσια δώρα από την Michelin!

 
Ο καιρός βελτιώνεται διαρκώς και εσύ επιθυμείς να ανέβεις στη μοτοσικλέτα σου και να απολαύσεις πολλά χιλιόμετρα διαδρομών! Μήπως όμως χρειάζεσαι καινούργια λάστιχα; Εάν ναι, το Moto Τρίτη είναι εδώ με τον νέο του διαγωνισμό, για να σου αλλάξει τα λάστιχα και να σου ανοίξει το δρόμο για πολλά, απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα! Κέρδισε το νέο σου σετ ελαστικών και άλλα πλούσια δώρα! 

Με την ευγενική χορηγία της Michelin, ένας υπερτυχερός αναβάτης θα κερδίσει ένα καινούργιο set ελαστικών για τη μοτοσικλέτα του, στον νέο διαγωνισμό του Moto Τρίτη! 

Ανάλογα με το είδος της μοτοσικλέτας του, ο τυχερός νικητής θα κερδίσει τον κατάλληλο τύπο ελαστικών Michelin για αυτή, εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη οδική απόλαυση και ασφάλεια! 

Παράλληλα, θα κληρωθούν επίσης δύο σακίδια πλάτης και τρία μπουφάν fleece της Michelin, για πέντε ακόμα τυχερούς!  Τα σακίδια πλάτης είναι μεγάλα, με πολλές πρακτικές θήκες, ιδανικά για την άνετη μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Έχουν χειρολαβή και ρυθμιζόμενους ιμάντες, για την εύκολη προσαρμογή στην πλάτη του αναβάτη. Τα τρία ζεστά μπουφάν fleece που θα κληρωθούν μπορούν να φορεθούν τόσο μέσα από τα ρούχα του αναβάτη, όσο και εξωτερικά, ενώ είναι κατάλληλο για καθημερινή και άνετη χρήση.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα του Moto Τρίτη στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (την συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!)

Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι η Τρίτη 3 Μαΐου 2016, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 4 Μαΐου στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη, παράλληλα με την ενημέρωσή τους τηλεφωνικά και με e-mail.

Καλή επιτυχία σε όλους!  



 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ