net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα γρηγορότερα δάχτυλα κερδίζουν! Προλάβετε μια από τις 200 προσκλήσεις, που θα σας εξασφαλίσουν δωρεάν είσοδο στο SMF!

Κερδίστε 200 προσκλήσεις!

Οι 200 πρώτοι αναγνώστες που θα συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής θα κερδίσουν από μια πρόσκληση, που τους εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στο Scooter Moto Festival στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη!

 
Αν θέλετε να πάτε στο Scooter Moto Festival, τώρα το Moto Τρίτη σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε στο χώρο της Τεχνόπολης, εντελώς δωρεάν! Ο νέος μας μεγάλος διαγωνισμός θα χαρίσει 200 προσκλήσεις σε ισάριθμους αναγνώστες μας, φίλους μας στην ιστοσελίδα του facebook! 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλές: Εάν δεν έχεις κάνει ήδη like στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε like κάνοντας κλικ εδώ, και κατόπιν συμπλήρωσε τα στοιχεία σου σε αυτή τη φόρμα συμμετοχής, για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό! 

Οι 200 πρώτοι και γρηγορότεροι που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα κερδίσουν από μια πρόσκληση, που θα τους χαρίσει μια εντελώς δωρεάν είσοδο στο χώρο του φεστιβάλ, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα την Πέμπτη 19 Μαίου, ενώ θα βρίσκονται σε ειδική λίστα στην είσοδο του festival, όπου και θα εισέλθουν δωρεάν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. 

Το Scooter Moto Festival θα πραγματοποιηθεί στις 20 μέχρι 23 Μαίου και σας περιμένει με πολλές μοτοσυκλέτες και ποικίλα happenings! Μια γιορτή της μοτοσυκλέτας που δεν πρέπει να χάσει κανείς! 

Το Moto Τρίτη είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του Scooter Moto Festival. 



 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ