net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτό το Καλοκαίρι, κερδίστε 600 ευρώ έκπτωση στην τιμή μετρητοίς του SYM Citycom 300i CBS.

Κάντε διακοπές με Citycom

Φέτος το καλοκαίρι, η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε, προσφέρει το δημοφιλές 300άρι scooter της SYM σε ακόμη πιο προσιτή τιμή. Επωφεληθείτε και κερδίστε 600 ευρώ έκπτωση στην τιμή μετρητοίς του SYM Citycom 300i CBS.

 
Η ευκαιρία του καλοκαιριού λέγεται Citycom 300i CBS!

Το Citycom 300i CBS έχει σχεδιαστεί για να δίνει όχι μόνο τη μέγιστη ευελιξία και ασφάλεια αλλά και άπλετους χώρους. Εργονομικά, η ποδιά του Citycom300i προσφέρει μεγάλο χώρο για τα πόδια του αναβάτη. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και μικροπράγματα. Διαθέτει panel με ψηφιακά όργανα και δύο δυνατούς προβολείς που κάνουν τη νύχτα μέρα. Ο περιφερειακός εξοπλισμός του είναι πλήρης, καθώς διαθέτει κεντρικό διακόπτη ασφαλείας, παροχή 12V φόρτισης κινητού και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη με κουμπί για εύκολο άνοιγμα και ψηλή ζελατίνα στον στάνταρ εξοπλισμό. 

Εξοπλίζεται με έναν σύγχρονο κινητήρα 262,8 κ.εκ., ο οποίος διαθέτει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές επιδόσεις: η ισχύς 24 ίππων και η ροπή που αγγίζει τα 2,4 kgm, του χαρίζουν μια θέση στη λίστα με τα ισχυρότερα μοντέλα της κατηγορίας. 

Σε ανάλογο ύφος κινούνται και οι αναρτήσεις του SYM, καθώς οι ρυθμίσεις τους έχουν έναν σαφώς σπορ προσανατολισμό, όντας αρκετά σφικτές για να υποστηρίξουν τις όποιες παιχνιδιάρικες διαθέσεις του αναβάτη τους, διατηρώντας ωστόσο την άνεση σε ικανοποιητικά επίπεδα μέσα στην πόλη. 

Από το 2012 το δημοφιλές Citycom αναβαθμίστηκε με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS: δύο δίσκοι 260 χλστ. μπροστά και πίσω συνδυάζονται κάθε φορά που ενεργοποιείται η πίσω δαγκάνα, προσδίδοντας στο scooter πραγματική αίσθηση ασφάλειας.

Θα το βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Αθήνα : Θησέως 71, τηλ. 210 9521108, Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101, 

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ