net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κανένα πρόβλημα στην προσπέραση του Rossi προς τον Lorenzo δεν βρίσκει ο Mike Webb.

«Κανονική η προσπέραση»

Ο διευθυντής της επιτροπής αγώνα στα Moto GP μίλησε για την προσπέραση του Valentino Rossi στον Jorge Lorenzo, η οποία πυροδότησε νέα ένταση ανάμεσα στους δύο αναβάτες.

 
Η δυνατή προσπέραση του Valentino Rossi στoν Jorge Lorenzo, στον αγώνα της Κυριακής στο Misano, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ισπανού πρωταθλητή, ο οποίος κατηγόρησε τον ομόσταυλό του για μι πολύ επιθετική κίνηση. 


Με την σειρά του ο Valentino Rossi απάντησε στο σχόλιο του Lorenzo, λέγοντας ότι και αυτός τον έχει προσπεράσει παρόμοια στο παρελθόν και ότι η προσπέρασή του ήταν απολύτως κανονική. Θέση λοιπόν στο ζήτημα έρχεται να πάρει και ο Mike Webb, ο οποίος είναι ο διευθυντής της επιτροπής αγώνων, υπεύθυνος για την λήψη των αποφάσεων σε σχέση με τα αγωνιστικά συμβάντα. 

Τι είπε λοιπόν ο Webb για την προσπέραση αυτή; «Όλες οι προσπεράσεις στο Misano ήταν κανονικές. Δεν ήταν επικίνδυνες. Αν ο ένας αναβάτης προσπαθήσει να ανοίξει την τροχιά του για να παρασύρει τον άλλον εκτός πίστας, είναι μια πολύ διαφορετική περίπτωση, αλλά στην περίπτωση του Misano μιλάμε για κάτι εντελώς φυσιολογικό.»

Ο Mike Webb είπε επίσης ότι δεν θεωρεί ότι η χάραξη της πίστας οδήγησε στην εκτέλεση ενός επιθετικού αγώνα: «Όλες οι προσπεράσεις έγιναν σε κλειστές στροφές, γιατί εκεί είναι το ευκολότερο σημείο για να γίνουν. Και επίσης, για αυτό φτιάχνονται οι πίστες. Δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα.»

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ