net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρία μοναδικά, ιδιαίτερα, παντοδύναμα Smartphone από την ελληνική εταιρεία MLS, για να κάνετε εύκολη και απολαυστική την καθημερινή σας ζωή.

Το Aura θα σας καταπλήξει με τη δύναμη των 8 πυρήνων και με τα κορυφαία χαρακτηριστικά του, ενώ έρχεται κομπλέ με σύστημα πλοήγησης MLS!

Τετραπύρηνο, κάμερα 8MP, και απίστευτα γρήγορα σερφάρισμα στο ίντερνετ, το Twist είναι επιπλέον ιδιαίτερα ελαφρύ, ενώ διαθέτει και αυτό το MLS Talk&Drive!

Το MLS iQTalk Rock mini, διαθέτει οθόνη αφής 4" IPS LCD, τετραπύρηνο επεξεργαστή και συνδεσιμότητα HSPA+. Κομψό, μικρό και ελαφρύ.

H αναβαθμισμένη MAIC -MLS AI Center- είναι η έξυπνη ψηφιακή βοηθός της MLS, την οποία θα συναντήσετε μόνο μέσα στις συσκευές της MLS.

Θυμάστε τις εποχές που χρειαζόμασταν ξεχωριστή συσκευή GPS; Όχι πια! Και τα 3 κινητά του διαγωνισμού έρχονται με δωρεάν πλοηγό MLS Talk&Drive!!!

Κάνε like, κέρδισε 3 Smartphones της MLS!

Το Moto-Τρίτη προχωρά σε μεγάλο διαγωνισμό, κληρώνοντας τρία ολοκαίνουργια, εντυπωσιακά smartphones από την ελληνική εταιρεία πληροφορικής MLS. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κάνε like ΤΩΡΑ!

 
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου κάνε like στο τέλος (αν δεν έχεις ήδη κάνει) και μπες στην κλήρωση, για ένα από τα τρία απίθανα smartphones της ελληνικής εταιρείας MLS!!! 

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω mail, καθώς και τα ονόματα θα αναρτηθούν και στο mototriti.gr τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. 

Η Παραλαβή των κινητών συσκευών θα γίνει από τα κεντρικά μας γραφεία, με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας (για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είναι σωστά όπως αναγράφονται σε αυτήν).

Τα κινητά της κλήρωσης είναι τα ακόλουθα:

Απόδοση x 8!
Με ισχυρό επεξεργαστή 8 (ναι, οκτώ!) πυρήνων στα 1,4GHz!

Φωτογραφίες / βίντεο υψηλής ανάλυσης
13ΜΡ πίσω κάμερα  με LED φλας. Full HD ανάλυση στην εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο, και 3,2ΜΡ μπροστινή κάμερα.

4,7" με προσαρμογή φωτεινότητας
HD οθόνη στις «βολικές» 4,7" εφοδιασμένη με αισθητήρα φωτός. 

Μεγάλη μνήμη
Η 16 GB εσωτερική του μνήμη, με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB, προσφέρει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Πρακτικός σχεδιασμός 
Λιτό και κομψό, με σταθερό κράτημα, ιδιαίτερα ελαφρύ και άνετο στην παλάμη. Εσωτερικά ενισχυμένο με μεταλλικό σκελετό για μεγάλη ανθεκτικότητα.

Σημειώστε πως το Aura έρχεται κομπλέ με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου!

Fun εμφάνιση, μικρό βάρος (129gr)!
Χρώμα παντού, μπροστά και πίσω, με απαλή υφή, σταθερό κράτημα και κυρίως πολύ ελαφρύ!

4πύρηνο multitasking
Αξιόπιστος 4πύρηνος  επεξεργαστής των 1,2GHz, για απαιτητικούς χρήστες που!

Smile..!
8ΜΡ πίσω κάμερα  με Led φλαςκαι 1.3ΜΡ μπροστινή κάμερα. 

Γρήγορο σερφαρισμα
Με το 3G HSPA+, κατεβάζεις βιντεο, ανεβάζεις φωτογραφίες και σερφάρεις ταυτόχρονα.

Σημειώστε πως το Twist έρχεται κομπλέ με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου!

Το MLS iQTalk Rock® mini διαθέτει οθόνη αφής 4’’ IPS LCD κατασκευής One Glass Solution (OGS), μοναδική ταχύτητα με τετραπύρηνο (Quad Core) επεξεργαστή και συνδεσιμότητα HSPA+ για πολύ γρήγορο σερφάρισμα, λειτουργικό σύστημα AndroidTM 4.4 KitKat, μνήμη 8GB ROM // 1GB RAM, εκπληκτικό design, ενώ είναι πολύ ανθεκτικό και πολύ λεπτό 8,9mm!

ΚΑΙ τα τρία smartphones της MLS διαθέτουν 2 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.

Πρώτα από όλα, έχουν την καλύτερη ψηφιακή βοηθό που θα μπορούσατε να ζητήσετε για τις καθημερινές σας αναζητήσεις, βοηθό που ακούει στο όνομα MAIC. Δείτε το βίντεο, για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε.


Και δεύτερο χαρακτηριστικό, το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive που έρχεται ΠΡΟ-ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ως δώρο!

Τι περιμένετε λοιπόν; Για να κάνετε ένα από τα παραπάνω τρία μοναδικά smartphone δικό σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ, και κάντε Like στη σελίδα του Moto-Τρίτη στο facebook.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ