net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο καιρός μας προτρέπει να προχωρήσουμε στην αλλαγή του εξοπλισμού μας, ώστε να είμαστε ασφαλείς και τις ζεστές ημέρες.

Μπουφάν Ixon Cooler

Κράνος UNIK Jet

Γάντια Dainese Air Hero

Μποτάκια Dainese Street Biker Air

Αδιάβροχη βάση στήριξης GPS

Καλοκαιρινός εξοπλισμός ασφάλειας

Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά και μας προτρέπει να προχωρήσουμε στην αλλαγή του εξοπλισμού μας, ώστε να είμαστε ασφαλείς και δροσεροί και τις δύσκολες ζεστές ημέρες.

 
Όπως στα κρύα του χειμώνα, έτσι και στις ζέστες του καλοκαιριού, η σωστή επιλογή του εξοπλισμού ασφάλειας παίζει σημαντικότατο ρόλο για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Η ζέση αφυδατώνει και καταβάλλει και ο μόνος τρόπος για να προστατευτούμε από αυτή, σίγουρα δεν είναι το κοντομάνικο. Ένα σωστό καλοκαιρινό μπουφάν με πολλά διάτρητα σημεία και προστατευτικά, ένα jet κράνος ίσως, που είναι και πιο αεράτο από ένα κλειστού τύπου και ένα ζευγάρι ελαφριά γάντια είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να φορέσουμε ώστε να προστατευτούμε από την κακιά στιγμή αλλά και από τα εγκαύματα και την ηλίαση-θερμοπληξία που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος. 

Σαν δικυκλιστές το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι να ελέγξουμε τον εξοπλισμό μας και να δούμε τα πράγματα που χρειάζονται ανανέωση ή αυτά που λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας. 

Στους συνδέσμους που ακολουθούν θα βρείτε προτάσεις για τις τέσσερις βασικές κατηγορίες εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης του αναβάτη. Όλα προέρχονται από γνωστούς κατασκευαστές σε τιμές για όλες τις τσέπες. Θα βρείτε επίσης και αξεσουάρ για τη μοτοσικλέτα σας που θα κάνουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές πιο άνετες.

Πολλά από τα προϊόντα που σας παραθέτουμε βρίσκονται μάλιστα σε τιμή προσφοράς και αυτό κάνει την αγορά τους ακόμη πιο δελεαστική. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά καθώς ανάμεσά τους ίσως να βρίσκεται αυτό που χρειάζεστε εσείς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, το οποίο σίγουρα θα κάνει το καλοκαίρι σας πιο όμορφο και ασφαλές.

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ