net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για το 2015, η ναυαρχίδα της KYMCO στα ΑTV, το MXU 700i EPS 4X4 αποκτά ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό και ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Eπιδόσεις, εξοπλισμός & εμφάνιση για το "κτήνος" της KYMCO, που διαθέτει μοναδικές δυνατότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση και ευρύτερα στη σκληρή χρήση.

To EPS φροντίζει να υποβοηθά τον αναβάτη στο γύρισμα του τιμονιού, σε ταχύτητες έως 50 χλμ/ώρα, προσφέροντας άνεση και προσδίδοντας ευχρηστία.

Όμορφα τα όργανα, με σπορ νότα το λευκό στροφόμετρο με τις αναλογικές ενδείξεις, ενώ για τα υπόλοιπα φροντίζει η ψηφιακή οθόνη.

Oι αναρτήσεις είναι ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς, με την αντιστρεπτική δοκό να επιτρέπει τη «στενή» επαφή των τροχών με το έδαφος κάτω από κάθε συνθήκη.

Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT και διαθέτει -κατ' επιλογή- κίνηση 4x4 ή 4x2, παράλληλα με την ύπαρξη όπισθεν και τη δυνατότητα επιλογής μετάδοσης Hi-Lo.

ΚΥΜCO MXU 700i EPS 4X4 2015

Για το 2015 η ναυαρχίδα των ATV της KYMCO, το ΜΧU 700i EPS 4X4, εξοπλίζεται με σύστημα EPS (Electric Power Steering) στο σύστημα διεύθυνσης, και αποκτά κοτσαδόρο και εργάτη στο στάνταρ εξοπλισμό.

 
Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο χώρο των ATV, το MXU 700i ήταν ιδιαίτερα δυνατό σε επιδόσεις, εξοπλισμό & εμφάνιση ενώ διέθετε μοναδικές δυνατότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση και ευρύτερα στη σκληρή χρήση.

Για το 2015, η ναυαρχίδα της εταιρίας στα ΑTV αποκτά ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό και ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η προσθήκη στον στάνταρ εξοπλισμό κοτσαδόρου και εργάτη προσδίδει στην MXU 700i ακόμα πιο εξειδικευμένο χαρακτήρα, ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε συνθήκη, είτε στη διασκέδαση είτε στη δουλειά.

To EPS μέσω ενός αισθητήρα, αντιλαμβάνεται και υπολογίζει τα εκάστοτε δεδομένα, φροντίζοντας να υποβοηθά τον αναβάτη στο γύρισμα του τιμονιού, σε ταχύτητες έως 50 χλμ/ώρα. Σε κακοτράχαλους δρόμους και σε σκληρή εκτός δρόμου χρήση, η συνεισφορά του στην εύκολη οδήγηση με απόλυτο έλεγχο είναι το ζητούμενο και όσοι το δοκίμασαν εκτός συνόρων επιβεβαιώνουν τη λειτουργικότητα του συστήματος. 

Το MXU 700i ΕPS είναι ένα επιβλητικό ATV, που στοχεύει στο κοινό που θέλει να αποκτήσει ένα όχημα παντός εδάφους με κορυφαίες επιδόσεις, αντοχή και αξιοπιστία. Εφοδιάζεται με έναν υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 700 κ.εκ., που στην off-road έκδοση αποδίδει 48 ίππους και ροπή 3,9 kgm στις 3.750 στροφές. 

Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT και διαθέτει -κατ' επιλογή- κίνηση 4x4 ή 4x2, παράλληλα με την ύπαρξη όπισθεν και τη δυνατότητα επιλογής μετάδοσης Hi-Lo (μακριές/κοντές σχέσεις), με το μπροστινό διαφορικό να κλειδώνει ηλεκτρονικά. Oι αναρτήσεις είναι ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς, με την αντιστρεπτική δοκό να επιτρέπει τη «στενή» επαφή των τροχών με το έδαφος κάτω από κάθε συνθήκη.

Διατίθεται σε χρώμα Yukon Gold και η τιμή του είναι 10.790 ευρώ (πλέον ενδεικτικό τέλος ταξινόμησης 455,90 ευρώ). Καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύηση, διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Η απόκτησή του μπορεί να γίνει μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας Mototrend SA, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε 
στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ