net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα νέο microsite αποκλειστικά για τη σειρά Adventure δημιούργησε η KTM.

KTM: Νέο microsite για τη σειρά Adventure

Ένα νέο και πλήρες microsite δημιούργησε η KTM για τη σειρά Adventure. Έτσι οι φίλοι της αυστριακής εταιρίας μπορούν να γνωρίσουν και να συγκρίνουν τα τέσσερα mega on-off με τον πλέον εύκολο τρόπο.

 
Με την παρουσίαση των 1050 και 1290, που ήρθαν για να συμπληρώσουν τα 1190 Adventure και Adventure R, η KTM διαθέτει αυτή τη στιγμή την πληρέστερη γκάμα mega on-off. Τι καλύτερο λοιπόν από το να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα αποκλειστικά για τη μεγάλη πλέον οικογένεια Adventure

Με το νέο microsite (σε επτά γλώσσες, όχι όμως ελληνικά) ο αναβάτης μπορεί να περιπλανηθεί στον πορτοκαλί mega on-off κόσμο και να γνωρίσει καλύτερα κάθε πτυχή των Adventure ώστε να καταλήξει στη μοτοσικλέτα της αρεσκείας του.

Πέρα από την εκτενή παρουσίαση των μοντέλων αλλά και όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που κάνει το κάθε Adventure να ξεχωρίζει, στο microsite θα βρείτε και τα αυθεντικά αξεσουάρ της KTM για την κάθε μοτοσικλέτα της αλλά και είδη ρουχισμού casual και ασφάλειας με τα σήματα και τα σχέδια των Αυστριακών.

Μπορεί επίσης πολύ εύκολα να εντοπίσετε τον πλησιέστερο σε εσάς συνεργάτη της KTM όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολύ χρήσιμο αν βρίσκεστε στο δρόμο και χρειάζεστε κάτι για το Adventure σας.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ