Το εμπρός φωτιστικό ενσωματώνει φώτα ημέρας με φώτα τύπου LED.

    Σχεδίαση- Ποιότητα κατασκευής: Με υπογραφή ΚΤΜ

    Ομολογουμένως το 1090 δεν διαφέρει εμφανισιακά σημαντικά από τον προκάτοχο του, όμως υπάρχουν ορισμένες αισθητικές παρεμβάσεις που το διαφοροποιούν. Σχεδιαστικά διατηρεί την φιλοσοφία της σειράς Adventure με το αγριεμένο εμπρός φωτιστικό να ενσωματώνει φώτα LED και φώτα ημέρας DRL. Το πίσω φωτιστικό, όπως και τα προειδοποιητικά φλας είναι και αυτά τύπου LED. 

    Οι καθρέπτες είναι πλέον πιο συμμαζεμένοι και καλαίσθητοι και προέρχονται από τον μεγάλο αδερφό  το 1290. Το πλαίσιο είναι βαμμένο μαύρο και τα γραφικά είναι αλλαγμένα, με το κουστούμι να έχει διχρωμία μαύρου και πορτοκαλί χρωματισμού. Η συναρμογή είναι κορυφαία και τυχόν τριγμοί και κραδασμοί απουσιάζουν. Η ποιότητα της βαφής είναι εξαιρετική και έχει βελτιωθεί σε σχέση με το 1050. Το μοντέλο της δοκιμής ήταν εξοπλισμένο με μερικά αξεσουάρ Powerparts της ΚΤΜ.

    Η εξάτμιση της Akrapovic κάνει καταπληκτικό ήχο, οι διπλοί LED προβολείς κάνουν την νύχτα μέρα, τα προστατευτικά κάγκελα και οι χούφτες το κάνουν  ξεχωριστό και αναδεικνύουν περισσότερο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Το νέο μοντέλο παρουσιάζει γενικότερα την εικόνα μιας ποιοτικής κατασκευής και είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας του. 
     

    KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ