net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη βρίσκεται στα περίπτερα!

Τις 22 σελίδες φτάνει το χορταστικό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για την Intermot 2014.

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Kawasaki Z1000 ABS SE.

Δοκιμάζουμε πρώτοι το SYM CITYCOM 300i S CBS με τον νέο ισχυρό κινητήρα F4.

Αφιέρωμα για το παρόν και το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς.

Intermot 2014 και όχι μόνο!

Ένα χορταστικό αφιέρωμα στη έκθεση μοτοσικλέτας τη Κολωνίας, τρεις δοκιμές για όλα τα γούστα και ένα αφιέρωμα στα ηλεκτρικά δίκυκλα είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείτε να διαβάσετε στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη!

 
Στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα, η μεγάλη διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας στην Κολωνία έχει φυσικά την τιμητική της. Τα μεγαλύτερα αστέρια της Intermot δίνουν βροντερό «παρών» σε 22 χορταστικές σελίδες γεμάτες φωτογραφίες και πληροφορίες.

Φυσικά από την ύλη του περιοδικού δεν λείπουν και οι δοκιμές. Το Moto Τρίτη εξασφάλισε πρώτο για εσάς, τη δοκιμή του ανανεωμένου SYM CityCom 300i S CBS. Το προσιτό και πρακτικό scooter, μαζί με άλλες αλλαγές, εφοδιάστηκε με τον νέο και ισχυρό F4 κινητήρα της εταιρίας και απογειώθηκε!

Για τους φίλους των μεγάλων γυμνών δοκιμάζουμε ΠΡΩΤΟΙ την ειδική έκδοση του Kawasaki Z1000 ABS, το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις με τη σχεδίασή του αλλά και με τον χαρακτήρα του οποίος δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις!

Ικανοποιημένοι θα μείνουν και οι ταξιδευτές σε αυτό το τεύχος με τη δοκιμή του Triumph Tiger Explorer. To βρετανικό mega on-off, αν και δεν έχει αλλάξει από τότε που παρουσιάστηκε, δείχνει τα δόντια του στον ανταγωνισμό και δεν λέει όχι πουθενά.

Τα ηλεκτρικά δίκυκλα έχουν αρχίσει και κάνουν όλο και πιο έντονη την παρουσία τους στους δρόμους. Για αυτό και εμείς ετοιμάσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα για αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για την ηλεκτροκίνηση και για τα σχέδια των κατασκευαστών για το παρόν και το μέλλον του ηλεκτρισμού στους δύο τροχούς.

Το ένθετο Adventure & Touring έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο νέο τεύχος με πληροφορίες για τα οργανωμένα ταξίδια περιπέτειας. Σε αυτό το τεύχος το δεύτερο μέρος του Transhellenic Expedition το οποίο καλύπτει τη διαδρομή από το Λουτράκι στη Θήβα με κατάληξη τον Γοργοπόταμο και περισσότερα από 300 απολαυστικά χιλιόμετρα στο χώμα.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο των αγώνων.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ