net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Supra-X 125 Helm in, ο διάδοχος του δημοφιλούς Innova 125, παρουσιάστηκε στο συνέδριο Συνεργατών Honda Moto 2015.

Η φωτογραφία το Supra-X 125 Helm in προέρχεται από τη Ηonda Ινδονησίας. Το παπί που θα δούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα ενδέχεται να έχει μικρές διαφορές στη σχεδίασή του.

΄Αλλη μια φωτογραφία του νέου, για την ελληνική αγορά, παπιού της Honda.

Ο κινητήρας φέρει ηλεκτρονικό ψεκασμό και αποδίδει 9,5 ίππους και πάνω από ένα Kgm ροπής.

Το Supra-X 125 φέρει δισκόφρενα και στους δύο τροχούς που συνεργάζονται με μονοπίστονες δαγκάνες της Nissin.

Φωτογραφία από το συνέδριο της ελληνικής αντιπροσωπίας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Honda: Τον Ιούνιο ο διάδοχος του Innova!

Όνομάζεται Supra-X 125 Helm in, χωράει ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα, έχει το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ στην κατηγορία και είναι ο διάδοχος του best seller, Innova 125. Κοντά μας τον Ιούνιο σε πολύ ανταγωνιστική τιμή!

 
Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda, Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., κατά το συνέδριο Συνεργατών Honda Moto 2015, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο της Αθήνας το Σάββατο 25 Απριλίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνέδρους να επισκεφθούν και το 4ο Scooter Moto Festival στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Αυτή δεν ήταν άλλη από το Supra-X 125 Helm in, τον διάδοχο του best seller Innova, το οποίο και θα πάρει τη θέση του στην κορυφή της γκάμας των παπιών της Honda στην ελληνική αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, κος Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης δήλωσε για το νέο Supra-X 125 Helm in: «…θα έχουμε στα χέρια μας στις αρχές του καλοκαιριού άλλο ένα σημαντικό μοντέλο, το νέο Supra-X 125 Helm in, το διάδοχο του Innova, ενός μοντέλου που έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 40.000 πωλήσεις από το 2003 μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι τόσο η ύπαρξη όλων των μοντέλων που έχουμε στη διάθεση μας όσο και ο επαγγελματισμός που διακρίνει τους συνεργάτες του δικτύου Honda Moto θα μας δώσουν τα εχέγγυα προκειμένου να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της επιλογής των Ελλήνων αναβατών.»

To νέο Supra-X 125 Helm in που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στην Ινδονησία, P.T. Astra Honda Motor και είναι ένα σύγχρονο παπί σχεδιασμένο με στόχο το χαμηλό κόστος συντήρησης και χρήσης, αλλά και την αυξημένη πρακτικότητα σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Ο κινητήρας του είναι αερόψυκτος 2βάλβιδος 124,8 κ.εκ. και φέρει ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού PGM. Η απόδοσή του ανέρχεται στους 9,25 ίππους/7.500 σ.α.λ. και η ροπή του στα 1,08 Kgm στις 5.500 σ.α.λ. Το κιβώτιό του είναι τύπου «μύλου»  και φέρει τέσερρις σχέσεις (N-1-2-3-4-N). Παράλληλα διαθέτει μεγάλο ρεζερβουάρ 5,6 λίτρων, το μεγαλύτερο στην κατηγορία, σύμφωνα με τη Honda. 

Τεράστιο προσόν για το Supra-X 125 Helm in και αυτό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα του ανταγωνισμού είναι ο μεγάλος χώρος αποσκευών κάτω από τη σέλα χωρητικότητας 19,5 λίτρων, ο μεγαλύτερος που έχουμε δει ποτέ σε παπί και αρκετός για να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου.

Το Supra-X 125 έρχεται εφοδιασμένο με υδραυλικά δισκόφρενα στον εμπρός και στον πίσω τροχό που συνεργάζονται με δαγκάνες ενός εμβόλου της Nissin και στον τομέα των αναρτήσεων φέρει τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. 

Τα Supra-X 125 Helm in βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία έγκρισης τύπου. Θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές του καλοκαιριού και η τιμή του θα ανέρχεται στα 2.450 ευρώ.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ