net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα είναι έτσι το νέο naked της Honda; Πιθανότατα...όχι, αλλά η απεικόνιση αποτελεί μια καλλιτεχνική εντύπωση για ένα μικρό naked από την εταιρεία!

Honda: Νέο naked 250cc;

Πληροφορίες από την Ινδονησία λένε ότι η Honda ετοιμάζει και ένα μικρό naked στα 250 κυβικά, που θα βασίζεται στο CBR250RR και θα ανταγωνιστεί τα Yamaha R3 και Kawasaki Z300.

 
Μόλις που διαβάσαμε για την πιθανή επιστροφή του Transalp από την Honda, να και μια ακόμη είδηση για νέο μοντέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ινδονησία μας λένε ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια naked μοτοσυκλέτα 250 κυβικών, η οποία θα βασίζεται στο επερχόμενο CBR250RR. 

H μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με τις πηγές, θα είναι και αυτή δικύλινδρη –αφού θα μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα με την sport εκδοχή της- αλλά θα είναι ρυθμισμένη διαφορετικά, όσον αφορά την απόδοση του. Λέγεται επίσης ότι θα φέρει LED φώτα και πλήρως ψηφιακά όργανα. Όσον αφορά την εμφάνισή του, πιθανότατα δεν θα είναι και πολύ...κοντά στην μοτοσυκλέτα της εικόνας (η οποία αποτελεί καλλιτεχνική εντύπωση) αλλά λέγεται ότι θα έχει αναφορές στο CBR250RR, φυσικά μη φέροντας το πλήρες φέρινγκ! 

Το μοντέλο αναμένεται, φυσικά, να ανταγωνιστεί τα Yamaha R3 και Kawasaki Z300. Περισσότερες πληροφορίες, εν καιρώ! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ