net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα παπί για..περιπέτεια!

Honda: Και…παπί Adventure;

Ένα μάλλον παράξενο μοντέλο που κυκλοφόρησε στην Ινδονησία, το Honda Supra GTR 150 Adventure είναι μια παραλλαγή του πολύ επιτυχημένου στην τοπική αγορά παπιού της Honda, φτιαγμένο…για χώμα!

 
Φαίνεται ότι, όσο περνάει ο καιρός, ο όρος «Adventure» διευρύνεται… επικίνδυνα! Με βάση ένα Honda Supra GTR 150, ένα παπί με εξαιρετικές πωλήσεις στην Ινδονησία, δημιουργήθηκε από την ίδια την Honda η χωμάτινη παραλλαγή του! Πως λέγεται; Honda GTR 150 Adventure! 

To μοντέλο συνοδεύεται από μια πληθώρα φημών γύρω του, οι οποίες το θέλουν να μπαίνει στην παραγωγή σύντομα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση… Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το GTR 150 υπέστη αρκετές αλλαγές, για να πάρει αυτή τη μορφή! 

Αρχικά, διακρίνεται ότι ο κινητήρας είναι αρκετά ψηλότερα μέσα στο πλαίσιο, ενώ διακρίνουμε ειδικά καλύμματα προστασίας του εμπρός πηρουνιού –τα γνωστά και ως «κάλτσες» και τροχούς 17 ιντσών με χωμάτινα λάστιχα! Το συγκεκριμένο μοντέλο που κυκλοφόρησε είναι επίσης αρκετά φορτωμένο με aftermarket αξεσουάρ, όπως βαλίτσες, εξάτμιση, χούφτες, βοηθητικά φώτα και ακόμα και…κάγκελα! 

Εσείς τι λέτε; Πως θα σας φαινόταν η προοπτική, ένα τέτοιο μοντέλο να κυκλοφορούσε για παραγωγή; 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ