Honda: Από το 2024 έρχονται οι πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

Honda: Από το 2024 έρχονται οι πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

Η Honda θα επενδύσει 3,3 δις στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.
Παρουσίαση των πρώτων ηλεκτρικών μοντέλων στην CES του 2024.
Στις 9 Ιανουαρίου, παρουσία του διεθνούς CEO, Toshihiro Mibe.
Διαδικτυακή παρουσίαση των νέων μοντέλων.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda θα επενδύσει 3,3 δις στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

Η Honda είχε δηλώσει στο παρελθόν, ότι σκοπεύει μέχρι το 2030 να έχει παρουσιάσει 30 νέες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες στον στόλο της, γεγονός που συνοδεύεται από μία επένδυση του ύψους των 3,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Γνωρίζαμε εξάλλου για την συνεργασία της Honda με την LG για την ανάπτυξη μπαταριών λιθίου, από μία αφίσα από το 2022 που έδειχνε μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα να κινείται στο πάνω μέρος της.
 

Παρουσίαση νέων ηλεκτρικών μοντέλων στην CES του 2024

Φαίνεται πως το πλάνο όχι μόνο έχει τεθεί σε πλήρη κίνηση, αλλά μέρος του έχει ήδη ολοκληρωθεί, αφού στην CES (Consumer Technology Association) στο Λας Βέγκας θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο κάποια από αυτά τα μοντέλα. Σύμφωνα με την Honda, μαζί με τα μοντέλα θα παρουσιαστούν και σημαντικές τεχνολογίες, που αναδεικνύουν την σημαντική αλλαγή στους στόχους της εταιρείας. Ένας από αυτούς τους στόχους είναι να αποτελείται το 15% των μοτοσυκλετών Honda που πωλούνται από ηλεκτρικές μέχρι το 2030. Δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των μοτοσυκλετών που θα παρουσιαστούν ακόμα, αλλά η Honda σκοπεύει να μηδενίσει τελείως τις εκπομπές ρύπων από τα μοντέλα της (αυτοκίνητα-μοτοσυκλέτες) έως το 2040, κοινώς να είναι όλα ηλεκτρικά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στις 9 Ιανουαρίου, παρουσία του διεθνούς CEO, Toshihiro Mibe

Η συνέντευξη τύπου της Honda στην CES θα γίνει την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου και το παρών θα δώσουν ο διεθνής CEO, Toshihiro Mibe και ο Shinji Aoyama (Διευθυντής, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Αντιπρόσωπος Εκτελεστικός Σύμβουλος).
 

Διαδικτυακή παρουσίαση των νέων μοντέλων

Εάν δεν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Λας Βέγκας για την CES, αλλά θέλετε να δείτε την παρουσίαση των νέων ηλεκτρικών μοντέλων μην ανησυχείτε. Η Honda έχει δημιουργήσει μία ιστοσελίδα αποκλειστικά για την παρουσίαση σε διαδικτυακή μορφή όπου η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!