net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Energetic θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ «Wheels and Waves»

Η Energetic θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ «Wheels and Waves»

Ηλεκτρισμός στον αέρα στο «Wheels and Waves»

Η Energetic Motor Company ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών υψηλής απόδοσης και συμμετέχει με 3 μοντέλα στο φεστιβάλ «Wheels and Waves» στο Biarritz.

 
Η απήχηση του «Wheels and Waves» επηρέασε την Energetic Motor Company κι αποφάσισε να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο γαλλικό φεστιβάλ. Το μοντέλο streetfighter Eve θα παρουσιαστεί σε 3 εκδόσεις. Η πρώτη Energetic Electric Eva Green είναι μια μοτοσυκλέτα 100% ηλεκτρική με ένα τέλειο συνδυασμό οδηγικής ευελιξίας κι επιθετικότητας. Η επόμενη έκδοση είναι η Energica Eva, εξοπλισμένη με κινητήρα σε σειρά, που μπορεί να αποδώσει ισχύ 108 ίππους και 18 κιλά ροπή. Η streetfighter μοτοσυκλέτα μπορεί να φθάσει και τα 200 χλμ/ώρα και είναι η μοναδική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στον κόσμο, που έχει γρήγορη φόρτιση.

Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι το 2016 είχε παρουσιαστεί στο EICMA και το τρίτο μοντέλο της εταρείας, «Energetic Eva EsseEsse9». Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα πρωτότυπο, η οποία γνωρίζει πώς να μεταδίδει το πάθος για κλασικούς κινητήρες.

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ