net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είστε έτοιμοι για το ταξίδι της ζωής σας; Η Harley-Davidson σας περιμένει!

Ονειρικές διαδρομές σαν αυτή θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει ο υπερτυχερός αναβάτης του διαγωνισμού της Harley-Davidson.

Η βόλτα της ζωής σου the American Way!

Δίμηνο Ταξίδι Όνειρο, αντιμετώπιση σταρ, φανταστικός μισθός και στο τέλος δώρο μια μοτοσικλέτα. Μόνο η Harley-Davidson θα μπορούσε να το κάνει αυτό και να μεταφέρει το Αμερικάνικο Όνειρο αυτούσιο στους δρόμους της Ευρώπης.

 
Οι κατασκευαστές έχουν κατά καιρούς φανταστικές ιδέες για να προωθήσουν τις μοτοσικλέτες τους. Αυτή που σε κάνει όμως να χάσεις κυριολεκτικά τα μυαλά σου είναι ο τρέχων διαγωνισμός της Harley-Davidson: μια πραγματική εμπειρία ζωής που συγκινεί κάθε λάτρη των ταξιδιών, μικρών ή μεγάλων και φυσικά κάθε αναβάτη που λατρεύει να οδηγεί μοτοσικλέτα γενικότερα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ένας υπερτυχερός θα έχει την ευκαιρία να προγραμματίσει και να σχεδιάσει τη δική του ονειρεμένη διαδρομή στους δρόμους της Ευρώπης. Αφού το κάνει αυτό, θα πραγματοποιήσει αυτή τη διαδρομή χωρίς να πληρώσει ούτε ένα σεντ σε ένα διάστημα δύο μηνών. Μάλιστα, όχι μόνο δεν θα πληρώσει αλλά θα πληρωθεί για αυτό με το ποσό, για δύο μήνες «εργασίας», να ανέρχεται στα 25.000 ευρώ!

Φυσικά ο υπερτυχερός που θα επιλεχθεί δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το επικό ταξίδι. Θα ακολουθείται από ένα συνεργείο κινηματογραφιστών που θα καταγράφουν την εμπειρία του και θα δώσουν στο ταξίδι του κάτι από τη γοητεία του Hollywood, αφού αυτός θα είναι ο κεντρικός σταρ! Ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να μοιράζεται τις εμπειρίες του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα που σχεδιάστηκε από τη Harely-Davidson, ειδικά για αυτό το ταξίδι.

Η Harley-Davidson, ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές touring μοτοσικλετών έχει βέβαια και τα εργαλεία, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να κάνει αυτό το δίμηνο ταξίδι στην Ευρώπη μια αξέχαστη εμπειρία ζωής. Για την βόλτα της ζωής του ο υπερτυχερός αναβάτης θα βρεθεί για δύο ολόκληρους μήνες στη σούπερ σέλα μιας Street Glide! Η άκρως εντυπωσιακή αμερικάνικη μοτοσικλέτα ανήκει στη σειρά Touring της Harley-Davidson και, όπως καταλαβαίνετε, είναι γεννημένη για ταξίδια, χάρη στον Twin Cam των 1.690 κ.εκ., το εντυπωσιακό Batwing φέρινγκ και το πλήρες σύστημα ψυχαγωγίας και πολυμέσων που διαθέτει.

Μέσα από αυτό το ταξίδι ο υπερτυχερός θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει και όλες τις βελτιώσεις που πραγματοποίησε η Harley-Davidson στη Street Glide, οι οποίες προέκυψαν από το project Rushmore. Το project Rushmore είναι ο τρόπος που η αμερικάνικη εταιρία επικοινωνεί με τους φίλους της και εκπληρώνει τις επιθυμίες τους ενσωματώνοντας στις μοτοσικλέτες τις αλλαγές που προτείνουν. Στόχος φυσικά του project είναι η απόλυτη οδηγική νιρβάνα σε κάθε διαδρομή και η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά των αμερικάνικων μοτοσικλετών. Αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κάποιος και στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Τouring και να καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο σοβαρά παίρνει η Harley-Davidson τους αναβάτες τις θέλοντας να τους προσφέρει κάθε στιγμή απόλυτο έλεγχο, αυθεντική αίσθηση, απαράμιλλο στιλ και φυσικά υψηλή τεχνολογία όπως είναι τα εντυπωσιακά συστήματα πληροφοριών και ψυχαγωγίας. Όλα αυτά είναι που κάνουν τις Harley-Davidson ξεχωριστές και μοναδικές σε κάθε ταξίδι είτε έχουμε να κάνουμε με τη Street Glide, είτε με τον Βασιλιά των Δρόμων, το Road King Classic, είτε με τη απόλυτη έκφραση του τουρισμού μεγάλων αποστάσεων που ακούει στο όνομα Electra Glide Ultra Classic.

Κερασάκι στην τούρτα για τον υπερτυχερό αναβάτη, είναι το γεγονός ότι στο τέλος του ταξιδιού η Street Glide θα γίνει δική του, αν και κάτι μας λέει ότι δεν θα μπορούσε να την αποχωριστεί μετά από αυτό ούτως ή άλλως!

Οι αιτήσεις για τον απίστευτο διαγωνισμό της Harley-Davidson μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 20 Μαρτίου με τον νικητή να ανακοινώνεται μέσα στον Απρίλιο. Ο χρόνος τελειώνει και αν δε το έχετε κάνει ήδη μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας εδώ

Μην ξεχνάτε επίσης ότι είναι διαγωνισμός. Οπότε βάλτε τα δυνατά σας και παρουσιάστε όσο καλύτερα μπορείτε τους λόγους για τους οποίους εσείς είστε ο ιδανικός αναβάτης για αυτό το ονειρικό ταξίδι. Ποιος ξέρει, μέσα σε ένα μήνα περίπου η ζωής σας μπορεί να αλλάξει για πάντα! 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ