net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Larry Pegram (αριστερά) δηλώνει τη βεβαιότητά του πως αυτός και ο Niccolo Canepa (δεξιά) θα βγάλουν τη χρονιά κανονικά

Η Team Hero EBR πήρε στο Phillip Island τους πρώτους της βαθμούς στο Παγκόσμιο SBK

H Team Hero EBR συνεχίζει κανονικά στο WSBK

Μετά την ξαφνική προχθεσινή ανακοίνωση του κλεισίματος της Erik Buell Racing, η αγωνιστική ομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbikes δηλώνει παρούσα κι έτοιμη να βγάλει κανονικά το υπόλοιπο της σεζόν.

 

Η αναπάντεχη χρεωκοπία που ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Erik Buell άφησε πολλά ερωτήματα αναπάντητα. Ένα από αυτά αφορούσε και στην ομάδα Team Hero EBR στο WSBK και το ενδεχόμενο μέλλον της. Η απάντηση δόθηκε από τον ιδιοκτήτη και αναβάτη της, Larry Pegram, ο οποίος ισχυρίζεται πως θα καταφέρει να βγάλει ολόκληρη τη φετινή αγωνιστική χρονιά χωρίς προβλήματα.

«Για την Team Hero EBR τίποτε δεν έχει αλλάξει πραγματικά. Θα αγωνιστούμε κανονικά αυτό το σαββατοκύριακο και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε για όλη τη σεζόν. Όλες οι ενδείξεις που έχουμε δείχνουν πως θα το καταφέρουμε.

«Προφανώς θα πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις αναδιοργάνωσης και μερικές οικονομικές κινήσεις στις ΗΠΑ, αλλά προς το παρόν είμαστε ήδη στο Assen και ετοιμαζόμαστε για ένα καλό αγωνιστικό σαββατοκύριακο. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά, έχουμε λάβει σχετικές εγγυήσεις και κοιτάμε μπροστά για την υπόλοιπη χρονιά.»

Όπως φαίνεται η ομάδα συνεχίζει να απολαμβάνει της χρηματοδότησης του κεντρικού χορηγού, δηλαδή της ινδικής Hero MotoCorp – η οποία είναι συνιδιοκτήτρια της πλέον χρεοκοπημένης EBR.

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά συμμετοχής της Team Hero EBR στο WSBK. Με αναβάτες τον έμπειρο Αμερικανό Larry Pegram και τον ταλαντούχο Ιταλό Niccolo Canepa κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο στον εναρκτήριο αγώνα του 2015 στην Αυστραλία (Phillip Island) και συνεχίζει με τερματισμούς σε βαθμολογούμενες θέσεις.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ