net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Άραγε θα αντηχήσει ξανά ο στριγγός δίχρονος ήχος στο IOM του 2016;

Δίχρονη 500άρα στο IOM TT

Η MMX 500 της Suter, είναι μια GP replica με δίχρονο V4 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 195 ίππους για μόλις 127 στεγνά κιλά! Η μοτοσικλέτα αυτή πρόκειται για πρώτη φορά, να πάρει μέρος στους αγώνες και συγκεκριμένα στο Isle of Man TT.

 
H ΜΜΧ 500 είναι μια ιστορία που κρατά εδώ και χρόνια, με την μοτοσικλέτα να ανακοινώνεται πριν από 6 περίπου χρόνια και μετά να μην έχουμε νεότερα της, μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου υπήρξε μια πολύ περιορισμένη παραγωγή, αποκλειστικά για χρήση πίστας και για αναβάτες με πολύ μεγάλο πορτοφόλι. 

Η Suter φαίνεται ότι θέλει να το προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα όμως, αφού όπως δήλωσε ο marketing director της εταιρείας, γίνονται συζητήσεις με δύο κορυφαίους και πολύ έμπειρους αγωνιζόμενους στο νησί (Man), προκειμένου αυτοί να συμμετάσχουν στον φετινό αγώνα με την MMX 500! 

Ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα αλλά αν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί, θα μιλάμε για την  επιστροφή των δίχρονων μοτοσικλετών σε μεγάλα αγωνιστικά events, μετά από χρόνια απουσίας. 

Εκτός αυτού, υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι η Suter σκοπεύει να ετοιμάσει μια μοτοσικλέτας για την πασίγνωστη και θρυλική ανάβαση Pikes Peak στις ΗΠΑ. Χρονικά αυτό μάλλον θα επιχειρηθεί το 2017 και το εντυπωσιακότερο όλων, είναι ότι η μοτοσικλέτα που θέλει να κατεβάσει η Suter στο  event, θα είναι μια turbo έκδοση της MMX 500! 

Δίχρονο V4 500 με turbo! Θα το δει το βουνό και θα φύγει! 

 

IOM TT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ