net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή είναι η Kreidler Dice CR 125!

Η Kreidler επιστρέφει!

Η πολύ γνωστή, ειδικά τις προηγούμενες δεκαετίες, γερμανική εταιρεία επανέρχεται στην κατασκευή μοτοσυκλετών και παρουσιάζει ένα νέο café racer μικρού κυβισμού.

 
Όσοι ασχολούνται με την μοτοσυκλέτα από αρκετά παλαιότερα, σίγουρα θα γνωρίζουν την Kreidler. Πρόκειται για μια Γερμανική εταιρεία, η οποία ήταν ιδιαίτερα γνωστή τις δεκαετίες του 70 και του 80, και ειδικότερα στους αγώνες. Η εταιρεία είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση και, πέρα από κάποια scooters, δεν είχε παρουσιάσει κάτι σε νέο μοντέλο. 


Τώρα όμως η εταιρεία αποφάσισε να δηλώσει δυναμικά το παρών, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο σε στυλ café racer, με σαφείς αναφορές στις δεκαετίες στις οποίες μεσουρανούσε. 

Το νέο μοντέλο λέγεται Dice CR 125. Είναι διαθέσιμο σε πράσινο και πορτοκαλί, με μονοκόμματη σέλα, ακτινωτές ζάντες και στρογγυλό προβολέα! Ο κινητήρας του είναι αερόψυκτος, τροδοφοτείται από καρμπυρατέρ και αποδίδει 11,2 ίππους, με την τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας να ανέρχεται στα 90 χιλιόμετρα την ώρα. 

Προς το παρόν, το μοντέλο πωλείται μόνο στην Γαλλία, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα –αρκετά ικανοποιητικά -2.599 ευρώ! Δεν έχουμε κάποια πληροφορία σχετικά με τον αν η μοτοσυκλέτα θα φτάσει στην ελληνική αγορά, ωστόσο κάτι τέτοιο… χλωμό μας φαίνεται! 

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ