net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To TRE1130K θα προσφέρει την εμφανισιακή βάση για τη νέα μεσαία Adventure μοτοσικλέτα της Benelli.

To BN251 έχει κινηθεί καλά στις ασιατικές αγορές.

Το ΒΝ302, ή ΤΝΤ300 σε κάποιες αγορές, με δικύλινδρο σε σειρά 300 κ.εκ. και 38 ίππους θέλει να βάλει φωτιά στην κατηγορία.

Η Benelli ετοιμάζει Adventure 500

Το επόμενο βήμα της Benelli αναμένεται να είναι ένας νέος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 500 κ.εκ., ο οποίος πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του σε μια Adventure μοτοσικλέτα.

 
Από το 2005 που εξαγοράστηκε από την κινεζική Qianjiang - και μετονομάστηκε σε Benelli O.J. - η εταιρεία διατηρεί την ιταλική της έδρα, αλλά η παραγωγή έχει μεταφερθεί εξ ολοκλήρου στην Κίνα. Έτσι μπορεί να σχεδιάζει μοτοσικλέτες επί ευρωπαϊκού εδάφους από τους ίδιους ανθρώπους που το έκαναν και πριν, παράγοντάς τις πολύ φθηνότερα στις κολοσσιαίες εγκαταστάσεις της μητρικής εταιρείας.

Εκτός λοιπόν από τα γνωστά μας τρικύλινδρα TNT899 και TRE1130K, η Benelli διαθέτει στη γκάμα της επίσης ένα τετρακύλινδρο σε σειρά, ΒΝ600 σε εκδόσεις R (γυμνό) και GT (sport touring, καθώς και μια μικρή δικύλινδρη σε σειρά 250 κ.εκ., τη ΒΝ251.

Φέτος παρουσίασε την επόμενη έκδοση αυτής της μικρής μοτοσικλέτας, ανεβασμένη στα 300 κ.εκ. και με όνομα ΒΝ302, η οποία ωστόσο σε αρκετές αγορές ενδέχεται να πωληθεί και ως ΤΝΤ300. Αναμένεται να ντεμπουτάρει σύντομα στην αγορά της Ινδίας, καθώς είναι ξεκάθαρος ο στόχος της Benelli Q.J. να δώσει προτεραιότητα στις ασιατικές αγορές που παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη, σε αντίθεση με τις δυτικές και δη την ευρωπαϊκή.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ασία μιλούν για έναν νέο κινητήρα που ετοιμάζεται να βγάλει στην παραγωγή η Benelli Q.J.. Θα πρόκειται για έναν δικύλινδρο σε σειρά 500 κ.εκ., στα πρότυπα του μικρότερου που έχει ήδη στη γκάμα της. Αυτός ο κινητήρας αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε μια Adventure μοτοσικλέτα που θα μιμείται εμφανισιακά το TRE1130K Amazonas και η παρουσίασή του εκτιμάται πως θα γίνει στο Μιλάνο το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ