net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: BMW R 1200 GS Adventure.

Πρώτη Δοκιμή: Honda Integra 750 ABS DCT.

Αφιέρωμα: Μεγάλοι xώροι για μικρές τσέπες.

Για… αναποφάσιστους!

Μοτοσικλέτα ή scooter; Παπί ή μοτοσικλετάκι; Ονειρικά μοντέλα ή ρεαλιστικές προτάσεις; Στο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί ακόμη και ο πιο αναποφάσιστος θα βρει λύση στο δίλημμά του!

 

Οι αναποφάσιστοι, λοιπόν, θα βρουν στο τεύχος που κυκλοφορεί τρία θέματα ειδικά επιλεγμένα για αυτούς. Όσοι ταλανίζονται ανάμεσα στην επιλογή ενός mega scooter ή μιας μοτοσικλέτας, δεν έχουν παρά να διαβάσουν τη δοκιμή του ανανεωμένου Honda Integra 750 ABS DCT. Το Integra βελτιώθηκε σε αποδόσεις και στο λογισμικό του DCT, μεταξύ άλλων, και αποτελεί ένα δίκυκλο που συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: των scooter και των μοτοσικλετών.

Τον ίδιο σκοπό έχει και το επίσης ανανεωμένο Athlete 125S της Kawasaki. Το Athlete συγκαταλέγεται αναγκαστικά στα παπιά, αλλά δε μοιάζει καθόλου με τέτοιο. Κεντρικά και ψηλά τοποθετημένο ρεζερβουάρ, απουσία ποδιάς, μονό πίσω αμορτισέρ και συμπεριφορά, το κάνουν να θυμίζει μοτοσικλετάκι χωρίς συμπλέκτη! Και η ανανεωμένη εμφάνιση το καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Τέλος στα διλήμματα υπόσχεται να δώσει και το αφιέρωμα που συνδυάζει ονειρικές μοτοσικλέτες και ρεαλιστικές προτάσεις. Όσοι επιθυμούν μια ονειρική μοτοσικλέτα, αλλά δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να ξοδέψουν μια περιουσία, μπορούν να επιλέξουν τις ρεαλιστικές και οικονομικές εναλλακτικές τους.

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τους αποφασιστικούς μοτοσικλετιστές. Αυτοί θα απολαύσουν πρώτα-πρώτα τη δοκιμή του νέου BMW R 1200 GS Adventure. Όσοι επιθυμούν ένα υπέρτατο πακέτο τεχνολογίας, τουρισμού και περιπέτειας έχουν σίγουρα ήδη πάρει την απόφασή τους και στη δοκιμή θα διαβάσουν όλες της εντυπώσεις μας από το νέο Adventure.

Τέλος, όσοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν ένα οικονομικό scooter που τους επιτρέπει να κουβαλήσουν τα πάντα, θα βρουν συγκεντρωμένες τις καλύτερες προτάσεις στο σχετικό αφιέρωμα. GT, αλλά και scooter με μεγάλους τροχούς, με χαμηλή τιμή σας περιμένουν. Ποιο θα επιλέξετε;

Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε το ένθετο Cycle Τρίτη, το οποίο μας ταξιδεύει στον κόσμο του ποδηλάτου, με προτάσεις, συμβουλές και νέα από την άλλη αγαπημένη μας κατηγορία δικύκλου.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ