net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παλιότερο σχέδιο του RCV 1000 για το δρόμο που φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί στην ερχόμενη EICMA.

Φήμες: Το Honda RCV 1000 δρόμου στην EICMA;

Οι φήμες για το Honda RCV 1000 που θα μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για παρουσίαση του μοντέλου στην EICMA.

 
Έχουμε ξαναπεί πως η EICMA, που θα συμπληρώσει φέτος έναν αιώνα ζωής, αναμένεται να κρύβει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις από τους κατασκευαστές, παρά την εντυπωσιακή τους παρουσία και στην έκθεση μοτοσικλέτας της Κολωνίας. Μία από αυτές φημολογείται ότι θα είναι το εξωτικό RCV 1000 με άδεια κυκλοφορίας για το δρόμο. 

Η μοτοσικλέτα των Ιαπώνων με V4 κινητήρα και απόδοση πάνω από 200 ίππους βασίζεται στο πρωτότυπο με το οποίο αγωνίζονται στο MotoGP. Οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για παρουσίασή του RCV 1000 στην περσινή EICMA, κάτι που δεν έγινε γιατί η μοτοσικλέτα δεν ήταν ακόμη έτοιμη. Τώρα, με την Kawasaki να παρουσιάζει το υπερτροφοδοτούμενο H2 και τη Yamaha το καινούριο R1, ο ιαπωνικός κολοσσός ίσως να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και να δώσει και αυτός τη δική του διαφορετική απάντηση, η οποία φημολογείται ότι θα κοστίζει κοντά στα 80.000 ευρώ με αναρτήσεις και ηλεκτρονικά στην αιχμή της τεχνολογίας. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ