net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η CRF 450 RALLY της HRC.

Έτοιμη η Honda για το Dakar

Η Honda στηρίζεται στον αναβάτη της. τον Joan Barreda για την κατάκτηση του τίτλου του Rally Dakar 2017.

 
Σε λίγες μέρες το Rally Dakar ξεκινά και η Honda φαίνεται πως παλέψει στο έπακρον για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα της HRC δούλεψε πολύ προκειμένου να ετοιμαστεί για το Rally Dakar του 2017, το οποίο θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια.
To 2016 η HRC, δούλεψε πάνω στην μοτοσυκλέτα της και μετά από δοκιμές 30.000 χλμ κατάφερε να βελτιωθεί σε τομείς που δεν ήταν δυνατή στα 2 προηγούμενα Dakar. Οι αλλαγές που έκανε η HRC πάνω στην CRF 450 RALLY, αφορούν την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Συγκεκριμένα δούλεψαν στις αναρτήσεις και στον σύνδεσμο του πιρουνιού για να αποκτήσει καλύτερη ισορροπία. Αλλαγές επίσης έγιναν και στα ηλεκτρονικά μέρη της μοτοσυκλέτας τα οποία αναβαθμίστηκαν με εππιροές από την μοτοσυκλέτα των MotoGP.

 
Η HRC προσπάθησε να βελτιώσει την αξιοπιστία της CRF 450 RALLY μέσα από ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκίμων το οποίο ενσωμάτωσε μέσα στους αγώνες. Για αυτόν τον λόγο η HRC πήρε μέρος σε αρκετές διοργανώσεις όπως το Atacama Rally στη Χιλή, το Grand China Rally και το Rally of Morocco όπου δοκίμασαν την μοτοσυκλέτα. Για χάρη των δοκιμών καλύφθηκε η απόσταση των 30.000 χιλιομέτρων και η ομάδα της Honda φαίνεται πως είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Οι ειδικές διαδρομές του φετινού rally, θα δοκιμάσουν την αντοχή και την πλοήγηση των αναβατών και αυτό κάνει την αποστολή του Joan Barreda, ακόμη πιο δύσκολη ειδικά μετά τον τραυματισμό του συμπαίκτη του Kevin Benavides.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ