net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Enfield ετοίμασε το νέο Continental GT535, ένα cafe racer που αποτελεί το ισχυρότερο μοντέλο της.

Έρχεται το μοντέρνο café racer της Royal Enfield

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν την Royal Enfield να ετοιμάζει το ισχυρότερο και πιο μοντέρνο αισθητικά μοντέλο της: το café racer Continental GT.

 

To Continental GT θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει να διατίθεται μέχρι τα τέλη του 2013. Πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής που βασίστηκε σε ένα πρωτότυπο café racer που ετοίμασε η εταιρεία και το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Oragadam.

Η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί τον γνωστό κινητήρα της Enfield, το μονοκύλινδρο και ψεκαστό σύνολο που έχει χρησιμοποιήσει και σε άλλες μοτοσικλέτες της. Στην περίπτωση του Continental όμως, η χωρητικότητα αυξήθηκε στα 535 κ.εκ., ενώ και η χαρτογράφηση άλλαξε, με αποτέλεσμα την αυξημένη απόδοση των 35 ίππων. Το πλαίσιο, από την άλλη, είναι ολοκαίνουργιο. Πρόκειται για ένα συμβατικό ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, με νέο πιρούνι, αλλά και αμορτισέρ της Paioli. Επιπλέον, το Continental διαθέτει δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ακτινικούς τροχούς, και ελαστικά της Pirelli.

Αισθητικά, η μοτοσικλέτα ακολουθεί τις κλασικές γραμμές των café racer προηγούμενων δεκαετιών, αλλά καταφέρνει να φαίνεται σύγχρονη. Παράλληλα, θα διαθέτει και πολλά αξεσουάρ, όπως μονόσελο, διαφορετικό τιμόνι και μαρσπιέ και άλλα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ