net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Adventure γκάμα της ΚΤΜ μεγαλώνει περισσότερο!

Έρχεται και 800 Adventure!

Δηλώσεις από τον Stefan Pierer επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία θα ετοιμάσει ένα ακόμη adventure μοντέλο, με δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 800 κ.εκ.

 
Ήδη γνωρίζαμε πολύ καλά ότι η KTM ετοιμάζει και έχει ήδη ανακοινώσει, στο πλάνο του επόμενου έτους, έναν νέο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ο οποίος θα κινήσει ένα ολοκαίνουργιο Duke στα 800 κ.εκ. Όμως, από ότι φαίνεται, ο διευθύνων σύμβουλος Stefan Pierer έχει και… άλλους άσους στο μανίκι του, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο Βρετανικό Motorcycle news. 

Εκεί, ο Pierer ανακοίνωσε ότι η ΚΤΜ θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο στη σειρά Adventure, το οποίο θα φέρει τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα που ετοιμάζεται. Μάλιστα, αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Pierer, ο οποίος στοχοποιεί άμεσα το Honda Africa Twin! 

O Pierer είπε χαρακτηριστικά: «Τα νέα μεσαίου κυβισμού μοντέλα έρχονται, πρώτα θα δούμε ένα γυμνό Duke, αλλά πολύ σύντομα θα έρθει και το νέο Adventure, οπότε το Africa Twin πρέπει να προσέξει διότι έρχεται ένας σοβαρός ανταγωνιστής…»

Φυσικά λόγω του κυβισμού του, το νέο 800 Adventure θα «κοντραριστεί» και με ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, όπως τα BMW F800GS και Triumph Tiger 800. To μοντέλο αναμένεται εντός του 2017, χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο ή περισσότερες πληροφορίες…

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ