net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

'Ακρως επιτυχημένο ήταν το χωμάτινο event που οργάνωσε η Yamaha στις Αλυκές της Αναβύσσου.

Τα νέα off-road μοντέλα της Yamaha σε παράταξη.

Ιδιαίτερα χαρούμενοι οι συμμετέχοντες στο event της Yamaha που είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τη μοτοσικλέτα της επιλογής τους.

Επίδειξη των off road μοντέλων της Yamaha έκαναν και οι αγωνιζόμενοι της εταιρίας στα ελληνικά πρωταθλήματα MX και Enduro.

Οι τέντες που είχε στήσει η Yamaha πρόσφεραν δροσιά σε όσους το επιθυμούσαν.

Ο Θανάσης Χούντρας έδινε τις πολύτιμες γνώσεις του σε μικρούς αλλά και μικρές κυρίες που ήθελαν να μάθουν τα βασικά της οδήγησης.

Και η εταιρία οργάνωσης και πραγματοποίησης ταξιδιωτικών Patahoma ήταν εκεί!

Επιτυχημένο Yamaha Off-Road Day

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Μοτοδυναμικής A.E.E. στις Αλυκές Αναβύσσου που έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του χώματος να γνωρίσουν από κοντά τα νέα MX και Enduro της Yamaha και όχι μόνο!

 
Σε ένα ιδιαίτερο φυσικό σκηνικό, όπως είναι οι Αλυκές στην Ανάβυσσο, η ελληνική αντιπροσωπεία της Yamaha πραγματοποίησε ένα άψογο από πλευράς διοργάνωσης Off-Road Day, στις 16 Μαΐου από το οποίο δεν έλειψε τίποτα. Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι των δύο τροχών που αφιέρωσαν το πρωινό του Σαββάτου τους στο εντυπωσιακό event της Yamaha. Παράλληλα και σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οι συμμετέχοντες που δοκίμασαν τελικά σε ειδικά χαραγμένες διαδρομές όλα τα off-road μοντέλα της Yamaha έφτασαν τους 150!

Πέρα από τη δοκιμή των νέων Enduro και MX μοντέλων (ΥΖ125, YZ250, ΥΖ250F, YZ450F, WR450F και το ολοκαίνουργιο WR250F), συμμετέχοντες και λοιποί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά και να συζητήσουν με κορυφαίους αναβάτες και πρωταθλητές της αγωνιστικής ομάδας ΜΧ1 και ΜΧ2 της Yamaha, και συγκεκριμένα τους Δημήτρη Βαγγελάκο, Δημήτρη Κοντολέτα, Γιάννη Τουρατζίδη, αλλά και μορφές-θρύλους των αγώνων όπως ο Δημήτρης Μπαρούς.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν συμβουλές οδήγησης και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του μηχανοκίνητου off-road αθλητισμού, Σταύρο Γεωργακόπουλο και Δημήτρη Χελιώτη

Το ίδιο ίσχυε βέβαια και για τους μικρούς φίλους του χωμάτινου τερέν, οι οποίο μπορούσαν να οδηγήσουν ένα εκ των PW50, ΥΖ85 και TTR-110 που ήταν διαθέσιμα και να πάρουν συμβουλές και μαθήματα από τον Θανάση Χούντρα, ενός εκ των κορυφαίων εκπαιδευτών και έμπειρων εισηγητών σεμιναρίων ασφαλούς οδήγησης. 

Τέλος, όσοι επιθυμούσαν, είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν, στο χώρο της εκδήλωσης, off-road εξοπλισμό αναβάτη από τις εταιρίες Alpinestars και Shark, σε ειδικές προνομιακές τιμές που ίσχυαν μόνο για εκείνη την ημέρα, αφού η Yamaha είχε προβλέψει και για αυτό. 

Γενικά, όπως είπαμε και στην αρχή από την άρτια σε εκτέλεση εκδήλωση της ελληνικής αντιπροσωπείας δεν έλειπε τίποτα. Ελπίζουμε να δούμε εκδηλώσεις τέτοιας κλίμακας και οργάνωσης ξανά σύντομα στο μέλλον και από άλλες αντιπροσωπείες. 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ