net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο streetfighter της Suzuki λέγεται πως διαθέτει τον κινητήρα του GSX-R1000.

Αναμένουμε την εμφάνισή του στην τελική του μορφή, στις εκθέσεις μοτοσικλέτας που ακολουθούν.

Τα αιχμηρά πλαστικά στις δυο πλευρές του ψυγείου επαναλαμβάνονται -σε σμίκρυνση- και φιλοξενούν το μπροστινό φανάρι του νέου Suzuki.

Η έκδοση του νέου GSX-S1000 που... βόλταρε στους δρόμους, φαίνεται πως διαθέτει και ABS.

Εντοπίστηκε το νέο Suzuki GSX-S1000

Οι φήμες για ένα νέο streetfighter από την Suzuki κυκλοφορούν εδώ και καιρό στο διαδίκτυο. Αυτή την εβδομάδα έκαναν την εμφάνισή τους κατασκοπικές φωτογραφίες του νέου μοντέλου με το όνομα GSX-S1000.

 
Απ΄ότι φαίνεται η Suzuki, στα σχέδια της για το 2015, δεν συμπεριλάμβανε μόνο την επιστροφή της στα MotoGP, αλλά δούλευε παράλληλα και πάνω σε ένα νέο streetfighter το οποίο θα αντικαθιστούσε το B-King το οποίο αποσύρθηκε από την παραγωγή πριν από δύο περίπου χρόνια.

Για αρκετό καιρό, κυκλοφορούν φήμες και φωτογραφίες από επίδοξους σχεδιαστές μοτοσικλέτας για το νέο γυμνό της Suzuki. Πλέον μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται στις νέες κατασκοπικές φωτογραφίες που το εντόπισαν να βολτάρει (και να ποζάρει) στους δημόσιους δρόμους.

Το άγριο GSX-S1000 δανείζεται τον 4κύλινδρο, εν σειρά κινητήρα του... ντυμένου αδερφού του, GSX-R1000 και βάζει δύο αιχμηρά πλαστικά να καλύπτουν τις δυο πλευρές του ψυγείου. Τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό έχουν και τα πλαστικά του μπροστινού φαναριού (!), ενώ μινιμαλιστικός είναι ο σχεδιασμός της καρίνας του!

Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε και τις ακτινικές δαγκάνες από την Brembo, όπως επίσης και το γεγονός πως πρόκειται για έκδοση εξοπλισμένη με ABS.

Για περισσότερες πληροφορίες όμως, σχετικά με τις επιδόσεις και την τελική μορφή του νέου streetfighter της Suzuki, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγους μήνες ακόμα, πριν κάνει επίσημη την παρουσία τους στις διεθνής εκθέσεις μοτοσικλέτας που πλησιάζουν.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ