net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα γεμάτο χρόνο ζωής έκλεισε το Tmaxclub.gr το καλοκαίρι φτάνοντας σχεδόν τα 400 μέλη. Να τα χιλιάσει!

Μαζί με τους ιταλούς επισκέπτες μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Στο cafe-bar T-MAX για τα γενέθλια του φόρουμ, το μόνιμο στέκι των μελών του.

Ένας χρόνος Tmaxclub.gr

Ένα χρόνο ζωής έκλεισε το Tmaxclub.gr το πρώτο ελληνικό φόρουμ για το δημοφιλές mega scooter της ιαπωνικής εταιρίας το οποίο δέχτηκε και επισκέψεις από τη γειτονική Ιταλία.

 
To Tmaxclub.gr, γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 9 Αυγούστου 2013 και μέσα σε αυτούς τους πρώτους 12 μήνες λειτουργίας κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 400 μέλη και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δραστήριο. Τα μέλη του πραγματοποίησαν 36 συναντήσεις και 10 συνολικά εκδρομές με αποκορύφωμα αυτή στην Perugia της Ιταλίας για τη 11η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση ΤΜΑΧ!

Με την πολύτιμη βοήθεια διαχειριστών, συντονιστών και μελών, μέσα σε αυτόν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, χτίστηκε η θεματολογία του φόρουμ, η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται καθημερινά, αποτελώντας μια πολύτιμη πηγή γνώσης για κάθε κάτοχο ΤΜΑΧ και όχι μόνο!

Η καθημερινή ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, η ενημέρωση, η αλληλοβοήθεια, τα καλοπροαίρετα πειράγματα, η διοργάνωση συναντήσεων και εκδρομών σε όλη τη χώρα, αλλά και εκτός αυτής και οι προνομιακές τιμές από συνεργαζόμενα καταστήματα, είναι τα προνόμια που απολαμβάνουν  τα μέλη του ελληνικού φόρουμ το οποίο τους δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να μοιράζονται το πάθος τους για τους δύο τροχούς και φυσικά για οτιδήποτέ έχει να κάνει με το ιαπωνικό mega scooter.

Ο πρώτος χρόνος είναι μόνο η αρχή, όπως μας πληροφορούν και εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά ακόμη περισσότερα μέλη και πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα.

Παράλληλα το φόρουμ, στις 21 Αυγούστου, υποδέχτηκε το ιταλικό Tmaxclub στη Θεσσαλονίκη. Στις οχτώ ημέρες παραμονής τους οι Ιταλοί έκαναν τα μπάνια τους, πραγματοποίησαν εξόδους και βόλτες στη συμπρωτεύουσα και έφυγαν από την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ