net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Danilo Petrucci

Είχε ατύχημα με scooter

Λίγες μέρες πριν το βρετανικό GP, ο αναβάτης της Pramac Ducati είχε ένα ατύχημα με scooter στην πόλη, χωρίς ευτυχώς να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

 
Ο Danilo Petrucci υπέστη μια ατυχία η οποία τον οδήγησε σε τραυματισμούς, ευτυχώς όχι σοβαρούς. Ο Ιταλός αναβάτης οδηγούσε ένα scooter μετά από επίσκεψη σε κομμωτήριο, όταν ένα όχημα τον χτύπησε από πίσω σε πλατεία, οδηγώντας τον σε πτώση. 

Ο Petrucci υπέστη κοψίματα και εκδορές από την επαφή του με την άσφαλτο και συνεπώς έχασε δυο ημέρες προπόνησης, ωστόσο αναμένεται ότι δεν θα έχει πρόβλημα το Σαββατοκύριακο, στο Silverstone. 

Μάλιστα, διατηρώντας την ψυχραιμία του, ο Petrucci περιέγραψε με τρόπο μάλλον κωμικό το γεγονός, αποκαλύπτοντας ότι δεν φορούσε εξοπλισμό αλλά και ότι το scooter που οδηγούσε ήταν… του πατέρα του! «Ρώτησα τον πατέρα μου αν μπορούσα να δανειστώ το σκούτερ για να κάνω 5 χιλιόμετρα μέχρι το κομμωτήριο. Δεν φορούσα τίποτα, μόνο παντόφλες και κοντό παντελόνι! Πήγα στο κομμωτήριο, κουρεύτηκα, και σε μια πλατεία είδα τον ηλικιωμένο που μιλούσε στο τηλέφωνο, ο οποίος δεν με είδε και με χτύπησε από πίσω.»

«Έπεσα, αλλά ευτυχώς το μόνο που έγινε ήταν να γλιστρήσω στην άσφαλτο, η οποία είναι… πάντα σκληρή! Σηκώθηκα αμέσως και λέω, ΟΚ, είσαι μια χαρά, πάμε να φύγουμε! Μετά όμως είδα το σκούτερ του πατέρα μου να έχει καταστραφεί τελείως, ο μπροστά τροχός του γυρνούσε ακόμα, όπως γίνεται στις ταινίες! Ήταν κρίμα, γιατί το σκούτερ ήταν ολοκαίνουργιο, το είχε ένα μήνα μόνο!»

Περαστικά Danilo! 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ