net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανανεωμένο με τη διχρωμία του το νέο G-Dink.

Δύο προβολείς με λυχνίες Η7 και φώτα θέσης LED.

Ένα μεγάλο πίσω φωτιστικό σώμα φροντίζει να κάνει το G-Dink ορατό από απόσταση.

Σύγχρονα όργανα με ψηφιακή οθόνη και αρκετή πληροφορία.

Το μεγάλο πάτωμα και η ευρύχωρη σέλα υπόσχονται άνεση για όση ώρα κι αν χρειάζεται.

Ένα full face κράνος χωρά άνετα εδώ και αφήνει και χώρο για κάμποσα μικροπράγματα.

EICMA 2015: Kymco G-Dink 300i ABS

Το γνωστό μας από το 2012 G-Dink 300i της KYMCO ανανεώνεται, αποκτά ένα εκλεκτό ABS με ονοματεπώνυμο, αποθηκευτικούς χώρους, φρέσκια εμφάνιση και εξακολουθεί να προσφέρει πρακτικές λύσεις.

 
Ο απόγονος του παλαί ποτέ Dink, εμφανίστηκε το 2012 με το όνομα G-Dink και 300 μονοκύλινδρα κυβικά. Χάρη στη συμφέρουσα τιμή του και τις πρακτικές του αρετές, το G-Dink 300i διατηρεί τη θέση του στη γκάμα της KYMCO και μάλιστα περνά από μια διαδικασία ανανέωσης ώστε να εναρμονιστεί με τις προδιαγραφές Euro 4, αλλά και να φρεσκάρει τις χάρες του.
Με τροχούς 31 ιντσών μπροστά και 12 πίσω, το G-Dink υπόσχεται ευελιξία στην πόλη. Ο 271 κ.εκ. κινητήρας του εκσυγχρονίστηκε όσο ήταν απαραίτητο για να παραμείνει εντός νομίμων πλαισίων εκπομπών, δίχως ουσιαστικά να χάσει από τη δύναμή του.

Σε άλλους τομείς ωστόσο κερδίζει, και μάλιστα πολύ. Το πλαίσιό του είναι νέο, βασισμένο στο προηγούμενο σχέδιο αλλά με σημαντικές ενισχύσεις στα σημεία που χρειαζόταν για να αποκτήσει το scooter ακόμη πιο στιβαρή αίσθηση - στο μπροστινό του μέρος και χαμηλά στην περιοχή έδρασης του ψαλιδιού.

Σημειώνουμε ακόμη την έλευση του κορυφαίου συστήματος ABS Bosch 9.1M, έναν μεγάλο φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που δέχεται full face κράνος και χωρά κι άλλα, ντουλαπάκι στην ποδιά με παροχή 12V και θύρα USB για φόρτιση σχετικών συσκευών, νέα πλούσια και σύγχρονα ψηφιακά όργανα, προβολείς Η7 με LED φώτα θέσης, μεγάλο ρεζερβουάρ 9 λίτρων για καλή αυτονομία, αλλά και ένα επανασχεδιασμένο μεγάλο πάτωμα για να έχουν άφθονο χώρο τα πόδια του αναβάτη.

Το περιμένουμε στη χώρα μας, για να μάθουμε την τιμή του στην αγορά και φυσικά για το δοκιμάσουμε αναλυτικά.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ