net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Απλά λαχταριστή η Winter Edition του Kawasaki Ninja ZX-10R.

Στο παραδοσιακό μαύρο χρώμα που χρησιμοποιεί η Kawasaki Racing Team κατά τις χειμερινές δοκιμές.

Η συγκεκριμένη έκδοση βγαίνει για πρώτη φορά στην παραγωγή έπειτα από απαίτηση και του κοινού των φετινών πρωταθλητών WSBK.

Να και η νιφάδα του χιονιού. Winter is coming.

Το τελικό της Akrapovic ταιριάζει γάντι στο μεγάλο Ninja.

EICMA 2015: Ninja ZX-10R Winter Edition

Όποτε βλέπαμε την κατάμαυρη ZX-10R δοκιμών της KRT τα σάλια έτρεχαν ακατάπαυστα. Οι Ιάπωνες έπιασαν το νόημα και έβγαλαν το νέο τους υπερ-όπλο σε «χειμωνιάτικη» έκδοση με όλες τις λαχταριστές λεπτομέρειες.

 
Συγκεκριμένα το νέο ZX-10R φέρει το παραδοσιακό μαύρο ματ χρώμα που χρησιμοποιεί η πρωταθλήτρια Kawasaki Racing Team στις χειμωνιάτικες δοκιμές της και ανθρακονημάτινη εξάτμιση Akrapovic. Όλα τα λεφτά βέβαια είναι το «γαρνίρισμα», τα λευκά γραφικά και συγκεκριμένα η χαρακτηριστική νιφάδα του χιονιού αλλά και το ιαπωνικό ιδεόγραμμα «fuyu» μέσα της που συμβολίζει τη λέξη «χειμώνας».

«Εδώ και αρκετά χρόνια μας ρωτάνε αν θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση Winter Test του Ninja ZX-10R», σχολίασε ο Shigemi Tanaka από την Kawasaki Motors Europe. «Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή, με τέτοιες επιτυχίες από το Jonathan Rea και την αγωνιστική ομάδα στο WSBK, αλλά και την παρουσίαση της νέας Ninja ZX-10R για το 2016, η οποία αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας μεταξύ της KRT και του εργοστασίου της Kawasaki στο Akashi.»

Η κατάλληλη στιγμή ήταν τώρα αλλά και κάθε χρόνο τέτοια εποχή, θα συμπληρώσουμε εμείς.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ