net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είναι αυτό το φυλλάδιο, η αυθεντική μπροσούρα των Kawasaki H2 και H2R;

Αν τα στοιχεία είναι αληθινά, τότε το H2R των 300 ίππων θα κοστίζει... λιγότερο από ένα Ducati 1199 Superleggera! Διακόσια πενήντα άλογα για το "απλό" H2; Μια χαρά.

Διέρρευσαν τιμή και ιπποδύναμη για Kawasaki H2;

Η ιστοσελίδα NinjaH2.net, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από μια μπροσούρα, στην οποία αναφέρονται οι τιμές για τα Kawasaki H2R και H2, αλλά και οι ανακοινώσιμες ιπποδυνάμεις των 2 μοντέλων. Αληθεύει άραγε;

 
Φυσικά όπως και σε όλες τις φημολογούμενες "διαρροές", καλό είναι να παίρνουμε τα πράγματα με μια γενναία δόση καχυποψίας, παρόλα αυτά αν αληθεύει η συγκεκριμένη φήμη, τότε κανείς δεν θα απογοητευτεί από την τιμή αλλά και την ιπποδύναμη του Street Legal H2.

Στη μπροσούρα αναφέρεται ο κυβισμός του τετρακύλινδρου εν σειρά κινητήρα, στα 998 κυβικά εκατοστά, και για τις δυο μοτοσικλέτες, και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που όμως ήδη γνωρίζουμε. 

Το ζουμί της "διαρροής" βρίσκεται στις τιμές, όπου σύμφωνα με τη μπροσούρα της Kawasaki(;), εκείνες θα είναι οι εξής:
  • H2R: 64.999.95 δολάρια (51.375 ευρώ)
  • H2: 29.999 δολάρια (23.708 ευρώ)
Όλοι περίμεναν μια υψηλή τιμή για το R, όμως αν όντως αυτή είναι η τιμή του H2, είναι ιδιαίτερα προσγειωμένη για τον χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Και περνάμε και στο δεύτερο στοιχείο που είναι οι ιπποδυνάμεις. Γνωρίζουμε ήδη πως το H2R θα αποδίδει 300hp, με τα επίσημα στοιχεία. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι η απόδοση του H2, καθώς η μοτοσικλέτα θα παρουσιαστεί επίσημα στην EICMA, στο Μιλάνο. Σύμφωνα με τη μπροσούρα, η ιπποδύναμη του "πινακιδάτου" H2 θα βρίσκεται στα 250 άλογα, ένα νούμερο αν μη τι άλλο... ικανοποιητικό. 

Αληθινή ή όχι η μπροσούρα; Ο χρόνος σύντομα θα δείξει.

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ