net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To 10o τεύχος του Moto Τρίτη σας περιμένει στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.

Αποστολή, Ιταλία: Οδηγούμε το νέο Honda SH300i ABS.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: KTM 1050 Adventure

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Kawasaki Z250L

Δοκιμάζουμε: Suzuki GSX-S 1000 ABS

Διασκέδαση και πρακτικότητα παντός εδάφους!

Στο νέο τεύχος Moto Τρίτη βρισκόμαστε πρώτοι στη σέλα των KTM 1050 Adventure και Kawasaki Z250SL, ξεσαλώνουμε με το Suzuki GSX-S 1000 και ανακαλύπτουμε τις αρετές του νέου Honda SH300i στη Ρώμη.

 
Καθημερινή χρηστικότητα με scooter και μοτοσικλέτα, διασκέδαση στην άσφαλτο αλλά και περιπέτεια παντός εδάφους έχει στο μενού του νέου Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ. Με μία πρώτη επαφή, τέσσερις δοκιμές για όλα τα γούστα και βαλάντια, δύο αγοραστικά με βάση την περιπέτεια και την οικονομία, τα τελευταία νέα σε Ελλάδα και Κόσμο και άλλα πολλά, το νέο Moto Τρίτη σας περιμένει στα περίπτερα για να χορτάσει τις δίτροχες αισθήσεις σας.

Αποστολή, Ιταλία: Νέο Honda SH300i
Βρεθήκαμε στην αιώνια πόλη για την πρώτη μας επαφή με το νέο Honda SH300i ABS. Το premium scooter της Honda με τους 16ρηδες τροχούς δέχτηκε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, τόσο μεγάλη που θα μπορούσαμε να μιλάμε για νέο μοντέλο. Με ανανεωμένο design, LED φώτα, smart key, νέο πλαίσιο που εξασφαλίζει χώρο για κράνος κλειστού τύπου κάτω από τη σέλα, πιο ροπάτο και οικονομικό κινητήρα Euro 4 και πολλές ακόμη ξεχωριστές λεπτομέρειες, εντυπωσιάζει με το καλήμερα!

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: ΚΤΜ 1050 Adventure
Ο «βενιαμίν» της οικογένειας Adventure των Αυστριακών είναι μια καθόλα ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα που μπορεί να σας μεταφέρει σχεδόν παντού και να αποτελέσει το όλα-σε-ένα δίτροχο που ψάχνετε. Βρεθήκαμε πρώτοι στη σέλα του για την πλήρη δοκιμή του, και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας για τη μοτοσικλέτα που θα σας εισάγει στον περιπετειώδη κόσμο της KTM.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Kawasaki Z250L
Το Z250SL προέρχεται από το striptease του νέου Ninja 250SL και αποτελεί την οικονομικότερη, μονοκύλινδρη πρόταση δίπλα στο premium Ζ300 ABS. Είναι 20 κιλά ελαφρύτερο από το 300, φέρει πλαίσιο χωροδικτύωμα, έχει sport στήσιμο και οι ζωηρές επιδόσεις που προσφέρει το μονοκύλινδρο μοτέρ κάνουν τη γυμνή super light πρόταση της Kawasaki άκρως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.

Δοκιμάζουμε: Suzuki GSX-S 1000
Η Suzuki άργησε να εισέλθει στα μεγάλα streetfighter του λίτρου, ενώ όταν το έκανε, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον κινητήρα του GSX-R 1000 K5-K8 και να εφοδιάσει τη μοτοσικλέτα της μόνο με τα απαραίτητα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Παρόλα αυτά -ή πάλι, ακριβώς χάρη σε αυτά- το GSX-S 1000 είναι απολαυστικό σε όλους τους τομείς που έχουν σημασία, χαρίζοντας απλόχερα πώρωση, χαμόγελα και XXL οδηγικές εμπειρίες.

Δοκιμάζουμε: Daelim VJF 125i R
Μικρή σε κυβισμό, όχι όμως και σε διαστάσεις, η μοτοσικλέτα της Daelim μπορεί να επιτελέσει άριστα το ρόλο της στην καθημερινή μετακίνηση, χωρίς να σας κάνει να νιώσετε άβολα στο φανάρι. Το μέγεθος βλέπετε μετράει, όπως και η οικονομία.

Αγοραστικό: Adventure/on-off μεσαίου κυβισμού
Οι Adventure των μεσαίων κυβικών έχουν κόστος σαφώς πιο κοντά στη μέση πραγματικότητα και ικανότητες που ενίοτε κάνουν τα μεγάλα μοντέλα να δείχνουν υπερβολικά. Η μεσαία κατηγορία μπορεί να προσφέρει τα πάντα, από την καθημερινή μετακίνηση σε κοντινές αποστάσεις ως το πιο μακρινό ταξίδι. Γι αυτό είναι και η δημοφιλέστερη. Δείτε έντεκα άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις στο αγοραστικό που ετοιμάσαμε για εσάς.

Αγοραστικό: Retro scooters
Συνεχίζουμε τα αφιερώματά μας στα δίκυκλα με ρετρό σχεδιασμό, και αυτή τη φορά εστιάζουμε την προσοχή μας στα scooter με σχεδίαση διαχρονική. Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα βρείτε έντεκα προτάσεις από αυτή την ιδιαίτερη δημοφιλή κατηγορία δικύκλου. Κάποια από αυτά είναι λιγότερο και κάποια περισσότερο ρετρό, αρκετά είναι τεχνολογικά προηγμένα, ενώ μερικά μοιάζουν σαν να προέρχονται απευθείας από άλλες εποχές. Το σίγουρο είναι ότι όλα ξεχωρίζουν, και κάποιο από αυτά μπορεί να κάνει κλικ και σε εσάς.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, και φυσικά ούτε τα τελευταία αγωνιστικά νέα.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα. 

Σε αυτό το τεύχος στην ενότητα Moto Pages θα βρείτε και ένα αφιέρωμα στην τεχνολογία και συγκεκριμένα στα Ηλεκτρονικά Συστήματα Ελέγχου και ασφάλειας που βλέπουμε σήμερα στα δίκυκλα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ