net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκπληκτικό κατάστημα, που θα περίμενες να δεις... στο Μιλάνο. Όμως βρίσκεται στο Νέο Δελχί!

Το μαγαζί-ναυαρχίδα της Royal Enfield έχει σχεδιαστεί να θυμίζει σαλόνι φανατικού συλλέκτη μοτοσικλετών.

Aψογη αισθητική, όμορφη διακόσμηση, με μοτοσικλέτες, αξεσουάρ, κλασικά και νέα μοντέλα, και φωτογραφίες από την ιστορία της Royal Enfield.

Ένας τοίχος διακοσμείται από ένα τεράστιο κάδρο με όλα τα εξαρτήματα που απαρτίζουν μια Continental GT.

Concept μαγαζί της Royal Enfield

Η ινδική Royal Enfield άνοιξε ένα απίστευτο concept μαγαζί στο Νέο Δελχί, με μοτοσικλέτες, ρούχα, αξεσουάρ, γενναίες δόσεις lifestyle και παράδοσης.

 
Ο αρχαιότερος κατασκευαστής μοτοσικλετών της Ινδίας, η Royal Enfield, εγκαινίασε το κεντρικό της κατάστημα, στην πρωτεύουσα της χώρας, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με την αισθητική του concept της.

Το μαγαζί στο Νέο Δελχί έχει σχεδιαστεί ώστε να θυμίζει το... σαλόνι ενός ζάπλουτου, μανιακού συλλέκτη μοτοσικλετών! Πέρα από τις μοτοσικλέτες της εταιρείας, μπορεί κανείς να θαυμάσει φωτιστικά φτιαγμένα από προβολείς κλασικών Enfield, αλλά και να χαζέψει ένα τοίχο γεμάτο από φωτογραφίες Royal Enfield των δεκαετιών 1950-1960. Όμως εντύπωση προκαλεί και μια αποσυναρμολογημένη Continental GT, με όλα της τα εξαρτήματα αναρτημένα σε ένα τεράστιο κάδρο στον τοίχο, αλλά και μια σειρά πολύχρωμων ρεζερβουάρ από την σύγχρονη γκάμα της εταιρείας.

Το κατάστημα απευθύνεται στους ενθουσιώδεις αναβάτες, οπαδούς της εταιρείας, και σκοπό έχει να τους "βουτήξει" στο lifestyle της Royal Enfield, αλλά και να τους φέρει σε επαφή με την τεράστια κληρονομιά της. Οι πελάτες μπορούν να συμμετέχουν σε test-ride, αλλά και να αγοράσουν αξεσουάρ και ρούχα της RE.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ