net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Σχολείο απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών με ελάχιστη ή μεγάλη οδηγική εμπειρία και ανεξαιρέτου τύπου μοτοσυκλέτας που οδηγούν.

Οι μαθητές του CSS θα είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα εγκαινιάσουν το νέο διορθωμένο ασφαλτοτάπητα των Σερρών, το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014.

California Superbike School στις Σέρρες, 27-28/9/2014

Φαίνεται πως τελικά έγινε καλή δουλειά στο νέο ασφαλτοτάπητα της πίστας των Σερρών. Έτσι, το California Superbike School οργανώνει διήμερο μαθημάτων προηγμένης οδήγησης στις Σέρρες, στις 27-28 Σεπτεμβρίου.

 
Η Ομάδα του California Superbike School με χαρά ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην πίστα των Σερρών. Η προσωπική αυτοψία των εργασιών έδειξε ότι διορθώθηκε με νέα άσφαλτο το 80% της πίστας και η ποιότητα της δουλειάς είναι άριστη. 

Οι μαθητές του CSS θα είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα εγκαινιάσουν το νέο διορθωμένο  ασφαλτοτάπητα το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014. Το California Superbike School είναι η Μοναδική παγκοσμίου φήμης σχολή ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης μοτοσυκλέτας, με 40 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας. Από τα θρανία του, έχουν περάσει πάνω από 200,000 αναβάτες και πολλοί Παγκόσμιοι και Πανελλήνιοι Πρωταθλητές στις 45 διαφορετικές χώρες που έχει φιλοξενηθεί το σχολείο. Το Ελληνικό παράρτημα είναι ένα από τα 3 που λειτουργούν στο κόσμο (τα άλλα δύο είναι Αγγλία και Αυστραλία) και στη δωδεκαετή ζωή του, έχει αναγνωρίσει διεθνώς 2 Έλληνες εκπαιδευτές και μια αλυτάρχη - υπεύθυνη κανόνων ασφαλείας.

Το Σχολείο απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών με ελάχιστη ή μεγάλη οδηγική εμπειρία και ανεξαιρέτου τύπου μοτοσυκλέτας που οδηγούν. Ο σκοπός μας είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην Τέχνη της Οδήγησης της μοτοσυκλέτας, με τις σωστές τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν από κάθε αναβάτη και ισχύουν για όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της σχολής.
www.superbikeschool.co.gr ή στο facebook στην σελίδα

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ