net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ώρα για το μεγαλύτερο Bazzar των δύο τροχών έφτασε!

Best Buy Moto: Τι πρέπει να ξέρετε!

Η ώρα για το μεγαλύτερο Bazaar με προϊόντα αναβάτη και μοτοσικλέτας έφτασε. Το Best Buy Moto ανοίγει τις πύλες του στο κοινό αύριο, 7 Νοεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Ιδού τι πρέπει να γνωρίζετε.

 
ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΤΕ
To ΣΕΦ βρίσκεται στον Πειραιά απέναντι από το στάδιο Καραϊσκάκη. Η είσοδος του BAZAAR είναι στο σημείο που βρίσκεται το μεγάλο κάθετο τσιμεντένιο φουγάρο. Υπάρχει άνετο parking για δίκυκλα και αυτοκίνητα. Τρόπος πρόσβασης είναι και ο ηλεκτρικός που σταματά στο Καραϊσκάκη.

ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
Στο Best Buy Moto θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε εξοπλισμό αναβάτη (κράνη, μπουφάν, φόρμες, γάντια, ρούχα κ.α.), αξεσουάρ (εξατμίσεις, μπαγκαζιέρες, μπαταρίες, λιπαντικά, κλειδαριές κ.α.), ανταλλακτικά (κυρίως για παπιά, ακόμα και κινητήρες) και μικρά δίκυκλα σε εξαιρετικές τιμές. Οι τιμές σε πολλά είδη ξεκινούν κάτω του κόστους.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
Η πληρωμή γίνεται τοις μετρητοίς αλλά υπάρχουν και εταιρείες που υποστηρίζουν πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Επειδή θα υπάρχουν διαφορετικά ταμεία, κατά την έξοδό σας θα πρέπει να επιδεικνύετε τις αποδείξεις για τα προϊόντα που αγοράσατε. Σε περίπτωση συνωστισμού θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε αλλά σας ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση και υπομονή σας.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ