net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Oι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Ντουλαπάκι με κλείδωμα που ανοίγει ακόμα και φορώντας γάντι. Ασήμαντο; Την επόμενη φορά που θα ψάχνετε ψιλά στα διόδια και θα βγάζετε γάντια τα ξαναλέμε...

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής: Θέτει τα standards, παντού!

Ό,τι και να πιστεύει κανείς για την industrial – mechano αισθητική των GS, η αλήθεια είναι ότι αυτή αποτελεί το standard στην κατηγορία, με πολλούς ανταγωνιστές να την μιμούνται, είτε έκδηλα και ξεδιάντροπα, είτε «όσο πατάει η γάτα». Προφανώς και αρέσει λοιπόν, ακόμα στον κόσμο έξω από τον χώρο των δύο τροχών. Αντίστοιχου μεγέθους μοτοσικλέτες έχουμε οδηγήσει αρκετές τον τελευταίο καιρό, καμία δεν τραβούσε όμως τα βλέμματα, όπως το Triple Black! Τις εντυπώσεις τις κλέβει πρώτα απ`όλα ο όγκος, ένα χαρακτηριστικό που είναι must στην κατηγορία, τόσο για πρακτικούς όσο και για… marketing λόγους.

Για πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τόσο πολλά αυτοκίνητα να μου παραχωρούν προτεραιότητα και να κάνουν στην άκρη, μάλλον λόγο δέους και φόβου! Βλέπετε, δεν είναι και λίγο να δει κάποιος ένα μαύρο πράγμα με κάγκελα, προβόλια και «αγριεμένο» ύφος, να καταλαμβάνει τον μισό του καθρέπτη…Ποιοτικά τώρα, μπορείς να βάλεις στοίχημα με φίλους και γνωστούς: «βρες μου ψεγάδι πάνω στο GS»! Μην ανησυχείτε, όσο και αν το ψάξουν, όπου και να το ψάξουν, δεν πρόκειται να εντοπίσουν το παραμικρό. Πολύ απλά, κορυφαία η ποιότητα των υλικών, της βαφής και της συναρμογής! 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ