net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Κ1300S παραμένει στην λίστα των μοντέλων του 2015 με μόνη αλλαγή τον χρωματικό συνδυασμό και μερικά αξεσουάρ από την Acrapovic και την HP

Nέα χαρακτηριστικά για τα K1600 GT/GTL συμπεριλαμβάνουν "φώτα ημέρας", και το Hill Start Control, όπως επίσης και το DTC.

To R1200GS μπορεί προαιρετικά να εφοδιαστεί με χαμηλότερη πίσω ανάρτηση και με ανασχεδιασμένη σέλα κατά 30 χλστ. χαμηλότερη από τη στάνταρ

Μόνο νέα χρώματα για το F700GS. Στην φωτό το Black Storm Metallic/Racing Red με κόκκινα φινιρίσματα

Σε νέα χρώματα και το F800GS Adventure. Εδώ, το Kalamata Metallic matt.

BMW: Πρώτα μοντέλα 2015

Η BMW αποκάλυψε τις πρώτες ανανεώσεις μοντέλων για το 2015, συμπεριλαμβανόμενης μιας νέας χρωματικής έκδοσης του K1300S. Μικρές αναβαθμίσεις έχουν γίνει στα R1200GS, K1600 και K1200RT.

 
Μια μικρή επισκόπηση με τις αλλαγές στη γκάμα της BMW:

BMW K 1300 S Motorsport
Μπορεί να επισκιάζεται κατά έναν μεγάλο βαθμό από τα νεότερα μοντέλα της BMW, όμως η K1300S παραμένει στην γκάμα του 2015 ως έκδοση Motorsport. Πρόκειται βασικά για μια αλλαγή στον χρωματικό συνδυασμό της K1300S που τώρα αποτελείται από μαύρο μεταλλικό, λευκό και μπλε μεταλλικό σε συνδυασμό με δυο διακοσμητικές κόκκινες λωρίδες. Το Motorsport διαθέτει επίσης φιμέ ζελατίνα, τελικό εξάτμισης από την Acrapovic, ενώ οι τροχοί και τα μαρσπιέ οδηγού-συνοδηγού είναι αξεσουάρ από τη σειρά HP.

BMW R 1200 GS
Για το 2015 το νέο R1200GS απέκτησε τον βαρύτερο στροφαλοφόρο άξονα, που χρησιμοποιείται ήδη στα R1200 GS Adventure και R1200RT. Επίσης προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί με το νέο σύστημα Keyless Ride, που αντικαθιστά το κλασικό κλειδί και επιτρέπει το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του τιμονιού  και της τάπας καυσίμου ασύρματα. Παράλληλα η εκκίνηση της μοτοσικλέτας γίνεται χωρίς να βγει το κλειδί από την τσέπη. Τέλος στα αξεσουάρ προστέθηκε και το Shift Assistant Pro που επιτρέπει το ανέβασμα και το κατέβασμα των ταχυτήτων χωρίς την χρήση συμπλέκτη.

Στα χρώματα:
Alpine White
Frozen Dark Blue metallic
Black Storm metallic

BMW R 1200 GS Adventure
Το Adventure έρχεται επίσης με τα προαιρετικά συστήματα Keyless Ride και Shift Assistant Pro. Επίσης μπορεί προαιρετικά να εφοδιαστεί με χαμηλότερη πίσω ανάρτηση και με ανασχεδιασμένη σέλα κατά 30 χλστ. χαμηλότερη από τη στάνταρ. Επίσης μπορεί να τοποθετηθεί και η στάνταρ σέλα του απλού GS που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά επιπλέον.

BMW R 1200 RT
Επιλογή Keyless Ride και στο RT του 2015, με επιπλέον αλλαγές να μην υπάρχουν για το συγκεκριμένο μοντέλο παρά μόνο τα περιορισμένα χρώματα: San Marino Blue metallic και Granite Grey metallic matt.

BMW K 1600 GT & GTL
To DTC (Dynamic Traction Control) γίνεται στάνταρ χαρακτηριστικό, ενώ μπαίνει και το Keyless Ride στις επιλογές του αγοραστή. 'Aλλα νέα χαρακτηριστικά για τα K1600 GT/GTL συμπεριλαμβάνουν φώτα οδήγησης κατά τη διάρκεια της ημέρας και το Hill Start Control για εύκολη εκκίνηση στις ανηφόρες. Τα K100GT/GTL είναι τώρα εξοπλισμένα με το πάνελ οργάνων της K 1600 GTL Exclusive.

BMW F 700 GS
Δεν υπάρχουν τεχνικές αλλαγές σε αυτό το μοντέλο παρά μόνο νέα χρώματα όπως: 

Black Storm metallic/ Racing Red/ κόκκινο φινίρισμα σε πλαίσιο και ελατήριο, και Racing Blue metallic matt.

BMW F 800 GS
Χρωματικές είναι οι αλλαγές και για το F800GS του 2015, με το μοντέλο να βγαίνει σε:

Light White/ Black Storm metallic/ κόκκινο φινίρισμα σε πλαίσιο και ελατήριο, Racing Red και Alpine White

BMW F 800 GS Adventure
Σε νέα χρώματα: 
Alpine White και Kalamata metallic matt.

BMW F 800 GT
Καμία μηχανική αλλαγή, ενώ θα διατίθεται σε χρώματα:
Montego Blue metallic, Dark Graphite metallic και Light white.

BMW K 1300 R
Με μόνο ένα χρώμα για το 2015:
Sapphire Black metallic/ Black Satin gloss

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ