net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ασφάλεια κλοπής για μοτοσικλέτα; Κι όμως γίνεται!

Όσο κι αν το κλειδώσεις, εντελώς ήσυχος δε μπορείς να είσαι. Με μια ασφάλεια κλοπής όμως εξασφαλίζεις τουλάχιστον τα χρήματά σου.

Ασφάλεια κλοπής μοτοσικλέτας: Κι όμως υπάρχει!

Ασφαλιστικά προϊόντα για μοτοσικλετιστές με πλήρη κάλυψη που συμπεριλαμβάνουν και αποζημίωση σε περίπτωση ολικής κλοπής δε βλέπει κανείς κάθε μέρα στην αγορά.

 

Οι λάτρεις των δυο τροχών έχουν πλέον το ασφαλιστικό προϊόν που ζητούσαν εδώ και δεκαετίες: Ασφάλεια Κλοπής Μοτοσικλέτας!

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία από το Ασφαλιστικό Πρακτορείο Διαλεκτάκης που θα σας κάνει να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια! Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει αποζημίωση σε περίπτωση ολικής κλοπής, ίση με τη τρέχουσα αξία της μοτοσικλέτας και επιπλέον:

- Προσωπικό ατύχημα οδηγού που καλύπτει:

Απώλεια ζωής από ατύχημα

Μόνιμη ολική ανικανότητα

Μόνιμη μερική ανικανότητα (ποσοστό)

Ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα

- Απώλεια εγγράφων

- Αντικατάσταση κλειδιών

Εύκολα και οικονομικά, με αξιοπιστία και συνέπεια, το Ασφαλιστικό Πρακτορείο Διαλεκτάκης έρχεται και λύνει το καυτό ζήτημα της ασφάλισης μοτοσικλέτας.

Αν θέλεις κι εσύ να ασφαλίσεις την μοτοσικλέτα σου δεν έχεις παρά να μάθεις περισσότερα απλά με ένα τηλεφώνημα στα 2810253172 και 2810370541, ή να επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας www.asfalizomaste.gr.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ