net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με νέο κιβώτιο και αλλαγές σε αεροδυναμική και πλαίσιο θα παρουσιαστεί η Aprilia RS-GP στο Mugello αυτό το Σαββατοκύριακο.

Aprilia-MotoGP: Με αλλαγές και νέο seamless κιβώτιο

Την πρώτη σημαντική αναβάθμιση, από την αρχή του πρωταθλήματος, θα δεχτεί η RS-GP, στο γύρο του Mugello. Στη μοτοσικλέτα θα τοποθετηθεί νέο seamless κιβώτιο, το οποίο δεν θα είναι η μόνη αλλαγή.

 
Σε ιταλικό έδαφος θα κάνει ντεμπούτο το νέο seamless κιβώτιο (αδιάλειπτων σχέσεων) της Aprilia το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους Alvaro Bautista και Marco Melandri όχι μόνο να ανεβάζουν αλλά και να κατεβάζουν ταχύτητες «βελούδινα» και ταχύτατα, χωρίς συμπλέκτη. Αυτό θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν το γυρολόγιό τους σε οποιαδήποτε πίστα.

Το νέο κιβώτιο είναι ίσως η σημαντικότερη αλλά όχι η μοναδική αλλαγή για τις μοτοσικλέτες της Aprilia Racing Team Gresini, με την αναβάθμιση να συνεχίζεται τόσο στην αεροδυναμική όσο και στο πλαίσιο-αναρτήσεις.

Επί της αναβάθμισης, ο μάνατζερ της Aprilia Racing, Romano Albesiano, δήλωσε: «Το Mugello…αντιπροσωπεύει άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός για την Aprilia. Είναι μια πολύ σημαντική περίσταση γιατί εδώ στην πίστα της Τοσκάνης το κιβώτιό μας θα κάνει το ντεμπούτο του και για τους δύο αναβάτες μας. Οι πληροφορίες που μας έδωσε ο Bautista μετά τις δοκιμές στη Jerez (4 Μαΐου), μας έπεισαν να επιταχύνουμε την εξέλιξή του κιβωτίου ώστε να το έχουμε έτοιμο το συντομότερο δυνατό. Όσο σημαντική και αν είναι αυτή η εξέλιξη (για τις μοτοσικλέτες) δεν θα είναι η μόνη. Έχουμε ετοιμάσει πολλές αλλαγές που αφορούν την αεροδυναμική αλλά και το πλαίσιο-αναρτήσεις σε σχέση με τη μοτοσικλέτα που ξεκίνησε τη σεζόν.»

Θετικός για αυτές τις εξελίξεις παρουσιάστηκε και ο Fausto Gresini, μάνατζερ της ομάδας: «…Οι μηχανικοί της Aprilia κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια για να προετοιμάσουν αυτή την πρόοδο και είναι μια επίδειξη της επιθυμίας που οδηγεί όλη την ομάδα και το αγωνιστικό τμήμα. Περιμένουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο σκληρή δουλειά, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι προσπάθειες θα ανταμειφθούν σύντομα με μερικά πολύ καλά αποτελέσματα.»

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ