net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα όργανα και η «κανονική» μάσκα μέσα στην οποία ενσωματώνεται και το φωτιστικό σώμα κάνουν τη διαφορά στο εμπρός μέρος.

Ο λασπωτήρας και η εξάτμιση είναι αυτά που μας δείχνουν πως μάλλον έχουμε μπροστά μας τη μοτοσικλέτα που θα δούμε και στην ερχόμενη EICMA.

Χωρίς μεγάλες διαφορές η φερόμενη ως έκδοση παραγωγής του 1290 Superdike σε σχέση με το πρωτότυπο.

Τα ιδιαίτερα χρώματα του Superduke μαρτυρούν ειδική έκδοση για την αμερικάνικη αγορά ή απλά ένα μοντέλο επίδειξης που ετοιμάστηκε για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Αποκάλυψη KTM 1290 Superduke R!

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του νέου θηρίου της KTM μετά από επίσκεψη αμερικανών εμπόρων στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Αυστρία!

 
Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από το blog «Derestricted» με την ιστοσελίδα Visordown να αναφέρει ως δημιουργό τους έναν υπάλληλο του σχεδιαστικού οίκου Kiska, ο οποίος ως γνωστό επιμελείται της μοτοσικλέτες της KTM!

Με εξαίρεση τα αμερικάνικα γραφικά και χρώματα, το μπλε 1290 Superduke R που φέρεται να είναι και το μοντέλο παραγωγής που θα δούμε επίσημα στην ερχόμενη EICMA, δε διαφέρει σημαντικά από το πρωτότυπο των 185 ίππων και καταφέρνει να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό και «κακό».

Οι διαφορές τους ουσιαστικά εντοπίζονται στην εξάτμιση, στη μάσκα που φέρει φωτιστικό σώμα μπροστά, στην ύπαρξη πίνακα οργάνων αλλά και στον λασπωτήρα στο πίσω μέρος που φέρει θέση για πινακίδα αλλά και φλας. Εντύπωση προκαλεί η θέση των μπροστινών φλας που βρίσκονται λίγο κάτω από τον πίνακα οργάνων και αρκετά κοντά μεταξύ τους.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ