net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η πίστα των Μεγάρων πολύ σύντομα θα ανοίξει και για το κοινό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Ανοίγει και για το κοινό η πίστα των Μεγάρων!

Μεγάλες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον όσον αφορά το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, το οποίο γίνεται πιο προσιτό και φιλικό από ποτέ σε όλους τους αναβάτες που θέλουν να απολαύσουν την ασφάλεια που προσφέρει μια πίστα.

 
Η απόλαυση του να οδηγείς σε πίστα είναι μοναδική, χάρη στη μέγιστη ασφάλεια που προσφέρει το συγκεκριμένο περιβάλλον, σε σχέση με την οδήγηση σε δημόσιο δρόμο. Όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή, αυτή την μοναδική εμπειρία θα μπορούν σύντομα να την απολαύσουν όλοι οι αναβάτες που θέλουν να επισκεφτούν το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας τους. 

Με έναν βασικό αλλά σωστό εξοπλισμό ασφάλειας (cordura, όχι απαραίτητα δερμάτινα), το δίπλωμα και το δίκυκλό σας, όποιο και αν είναι αυτό (on-off, street, scooter, enduro), θα μπορείτε να επισκέπτεστε και να οδηγείτε στα Μέγαρα τις ημέρες που δεν θα υπάρχει επίσημη-προγραμματισμένη δραστηριότητα (π.χ. αγώνας, track day ή κάποιο event). Αυτό σημαίνει ότι τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα η πίστα θα είναι ανοιχτή σε όλους! Στην πίστα μάλιστα, από αυτά που πληροφορούμαστε, θα υπάρχει μόνιμα πλέον, έμπειρο προσωπικό, που θα μπορεί να σας συμβουλεύσει πάνω στο σωστό τρόπο οδήγησης της μοτοσικλέτα σας, ενώ όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα δεν θα μείνουν εκεί, αλλά θα πάρουν μία ακόμη πιο συναρπαστική τροπή σε βάθος χρόνου! 

Μένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει τελικά στην πίστα των Μεγάρων. Περισσότερα θα γνωρίζουμε την 1η Ιουνίου! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μεγάλη αλλαγή η οποία είναι φυσικά κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ