net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια υποθετική μορφή του αναμενόμενου, σύμφωνα με το Autocar Professional, ΚΤΜ 390 Αdventure.

Adventure 200/390

Την επέκταση της γκάμας στα μικρομεσαία κυβικά φημολογείται ότι θα επιχειρήσει η KTM, παρουσιάζοντας τις εκδόσεις 200 και 390 Adventure, με στόχο τις ασιατικές αγορές και όχι μόνο.

 
Τις φήμες αυτές δημοσίευσε το ινδικό site Autocar Professional, που εκτός από την περιγραφή των δύο μοντέλων, ανακοίνωσε επίσης ότι η παρουσίαση τους αναμένεται πολύ σύντομα, κάπου μεταξύ φετινού Απριλίου και Μάιου!    

Τα μοντέλα, σύμφωνα πάντα με την πηγή, έχουν εξελιχθεί από κοινού με τη σύμπραξη των KTM και Bajaj και η κατασκευή τους θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της δεύτερης στο Chakan της Ινδίας, όπου παράγονται και τα γνωστά 125,200 και 390 Duke και RC. 

Λεπτομέρειες σχετικά με τις φημολογούμενες μοτοσικλέτες δεν υπάρχουν, ωστόσο όπως μας πληροφορεί το Autocar Professional,  το project έχει ξεκινήσει από το 2011 και η σχεδίαση τους θα έχει πολλά κοινά με τα μεγάλου κυβισμού Adventure που υπάρχουν στην γκάμα της εταιρείας. 

Αν αυτά τα σενάρια επαληθευθούν, το ενδιαφέρουν για την ευρωπαϊκή και γενικότερα την «δυτική» αγορά είναι πάρα πολύ μεγάλο, καθότι μια «περιπετειώδης» μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού με επίσης μικρό βάρος, φιγουράρει στην πρώτη θέση του wish list πολλών αναβατών. 

Εν αναμονή λοιπόν…

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ