net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Venenum κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ρολογιών U-Boat, η οποία ανέθεσε σε δύο Ιταλούς το σχεδιασμό και την κατασκευή του.

Κάθε λεπτομέρεια πάνω στο Venenum κατασκευάστηκε στο χέρι.

Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα Triumph Rocket III.

Venenum: Ένα custom που δουλεύει… ρολόι

Η ιταλική εταιρεία U-Boat, γνωστή για το ρολόγια της, βούτηξε μακριά από τα νερά και παρουσίασε το Venenum, ένα custom σε συνεργασία με ειδικούς του χώρου.

 

Αναλυτικότερα, η εταορεία συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Italo Fontana και τον βελτιωτή Dino Romano και το αποτέλεσμα που προέκυψε είναι άκρως εντυπωσιακό και σε τίποτε δε θυμίζει τα λεπτεπίλεπτα ρολόγια της εταιρείας!

Ο Romano ειδικεύεται στις βελτιώσεις μοτοσικλετών της Triumph και η… πρώτη ύλη του δεν ήταν παρά ένα Triumph Rocket III. Σε συνεργασία με το σχεδιατή, μετέτρεψε το Rocket στο μοντέλο της φωτογραφίας, ένα εντυπωσιακό custom με πολλά χειροποίητα μέρη. Στη θέση του κινητήρα παραμένει ο τρικύλινδρος των 2294 κ.εκ., αλλά οι επιδόσεις έχουν αυξηθεί στους 160 ίππους και στα 22,4 kgm ροπής. Το μήκος της μοτοσικλέτας είναι 2479 χλστ. και το μεταξόνιο 1694 χλστ. Επιπλέον, το πίσω ελαστικό είναι ακόμη φαρδύτερο από αυτό του Rocket, ενώ το βάρος του αγγίζει τα 269 κιλά.

Το Venenum κατασκευάστηκε στην Τοσκάνη της Ιταλίας και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προλάβουν ένα από τα μόλις 100 κομμάτια, στα οποία θα παραχθεί. Προς το παρόν, η τιμή του δεν είναι διαθέσιμη, ωστόσο, αναμένεται να είναι άκρως τσουχτερή.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ