net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σίγουρα ένα κράνος που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε ακόμη και τη νύχτα.

Για τη δημιουργία του Bathelmet έχει χρησιμοποιηθεί κράνος γνωστού κατασκευαστή.

Εντυπωσιακή και η πίσω όψη του κράνος της Helmet Dawg.

Η τιμή πώλησής του στις Η.Π.Α. ανέρχεται στα 250 ευρώ.

Το κράνος του Batman

Αν ο Batman είναι ο αγαπημένος σας ήρωας και θέλετε να ξεχωρίζετε στο δρόμο οδηγώντας τη μοτοσικλέτα σας τότε το νέο Bathelmet της Helmet Dawg ίσως είναι αυτό που ψάχνατε.

 
Μετά την εξωπραγματική μοτοσικλέτα της Chopper City και την εντυπωσιακή στολή της UD Replicas, σχεδιασμένη για οδήγηση με μοτοσικλέτα η Helmet Dawg παρουσίασε το κράνος του Batman κλείνοντας έτσι την…τριλογία. Σίγουρα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το Predator που σας είχαμε παρουσιάσει παλιότερα, ωστόσο, ολόκληρο το παραπάνω σετ θα τραβήξει σίγουρα πολλά βλέμματα στο δρόμο.

Το κράνος, σύμφωνα με την Helmet Dawg, προέρχεται από γνωστό κατασκευαστή, πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας και η μόνες αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει η αμερικάνικη εταιρία αφορούν τα «αυτιά» και κάποια πλαστικά στο «μέτωπο» που το κάνουν να μοιάζει περισσότερο με τη μάσκα του υπερ-ήρωα. 

Όλα τα πρόσθετα πλαστικά κομμάτια έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεάζουν την προστασία που προσφέρει το κράνος στο κεφάλι του αναβάτη σε περίπτωση πτώσης, ενώ ανέπαφη παραμένει και η απόδοση των αεραγωγών.

Η τιμή του στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέρχεται στα 250 ευρώ.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ