net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η πίστα του Losail είναι έτοιμη να δεχθεί τους πιλότους του MotoGP για τον πρώτο αγώνα του 2013. Καλή αρχή!

Στα δοκιμαστικά της νέας σεζόν, για πρώτη φορά θα λαμβάνονται υπόψη οι χρόνοι και των τριών δοκιμαστικών περιόδων.

Αρχίζει το MotoGP του 2013!

Έφτασε επιτέλους η ώρα για την αρχή της σεζόν του 2013. Το πρωτάθλημα MotoGP ξεκινάει, με τον πρώτο αγώνα, νυχτερινό μάλιστα, στην πίστα του Κατάρ.

 
Για δέκατη σεζόν, το εναρκτήριο λάκτισμα του πρωταθλήματος MotoGP θα δοθεί στη μοναδική πίστα της ερήμου στο Losail. Και αυτή τη χρονιά, οι προσδοκίες για την επιστροφή του θεάματος που τόσο μας είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια, είναι μεγάλες!

Ο πρωταθλητής για το 2012 Jorge Lorenzo έχει ένα δύσκολο έργο μπροστά του, ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Απέναντι στον Ισπανό έχουν παραταχθεί αντίπαλοι που δείχνουν πιο δυνατοί και έτοιμοι από ποτέ. Για αρχή, ο σταθερότατος Dani Pedrosa, που έχει ίσως τη μεγαλύτερη δίψα για τίτλο από όλους. Στη συνέχεια, ο rookie που έχει καταπλήξει τους πάντες στα δοκιμαστικά, ο ταλαντούχος πρωταθλητής της Moto2 για το 2012, Marc Marquez. Ακολουθεί ο Rossi, που μετά από 2 πολύ δύσκολα χρόνια στη Ducati, επέστρεψε στη Yamaha, και δείχνει να βολεύτηκε τη νέα του μοτοσικλέτα στη στιγμή. Και οι Crutchlow και Bradl θα απειλήσουν για μια θέση στο βάθρο αυτή τη χρονιά, καθώς έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός, και δείχνουν να έχουν και ταχύτητα και ωριμότητα. Στην εξίσωση απειλεί να εισέλθει και ο Bautista, που όμως τραυματίστηκε ελαφριά σε χέρι και γόνατο, σε πτώση που είχε στο Jerez. Κι η Ducati, με την Audi στο τιμόνι; Θα καταφέρουν να εξελίξουν τη μοτοσικλέτα αρκετά γρήγορα, ώστε να γίνουν απειλητικοί σε κάποια στιγμή της σεζόν του 2013; Ίδωμεν.

Σημειώστε πως στα δοκιμαστικά της νέας σεζόν, για πρώτη φορά θα λαμβάνονται υπόψη οι χρόνοι και των τριών δοκιμαστικών περιόδων, και έτσι στα δεύτερα δοκιμαστικά, και στη μάχη για την pole position θα περνάνε οι πρώτοι 10 πιλότοι. Πριν όμως από αυτή τη μάχη, οι υπόλοιποι θα αγωνίζονται για μία ακόμη φορά, για τις θέσεις από 13 και κάτω. Και οι 2 ταχύτεροι αυτών των δοκιμαστικών θα συμμετέχουν στη μάχη για την pole, και τις θέσεις 1-12. Τα δοκιμαστικά για το Κατάρ αρχίζουν την Πέμπτη 4 Απριλίου.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ